Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz ha beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha beleszerettem egy nálam 15 évvel idősebb pasiba?

Figyelt kérdés
Én 18 vagyok, a pasi 33.. És nagyon tetszik meg minden, és szerintem én is neki mert mindig ha meglát mosolyog és úúúgy néz:D szerintetek ez gáz?
2009. máj. 10. 13:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

SZerintem nem gáz. Viszont a korkülönbség nagy. 33 évesen az ember már a családalapításon gondolkozik/vagy kéne gondolkozzon. Viszont te ehhez még kicsi vagy.

szerintem...:)

2009. júl. 30. 23:22
 12/15 anonim ***** válasza:
lehet hogy kamunak veszitek.de most vagyok 15 és 31 éves a barátom. szerintem ha imádod szereted.. nemszámít a kor! :)
2009. júl. 31. 01:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia, dettó ugyanez a helyzetem. 18 voltam, amikor a pasi 33. Ugyanaz mint nálad, kezdtem nagyon megkedvelni. Azt persze még nem állítottam, hogy szerelmes vagyok belé, mert emellett én kapcsolatban voltam, egy nálam 10 éves pasival. Meg lehet fogni, egy nálad idősebb pasit, ez szerintem az érett gondolkodástól függ és a viselkedéstől. Én összejöttem a sráccal, és még a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Ezt hosszú lenne leírni, hogy miért így fogalmaztam, de röviden annyit, hogy ez az egész kapcsolat titokban, mert aki nálam 10 évvel idősebb volt, azzal még mindig együtt vagyok, mert nem vagyok képes ott hagyni őt, holott a másik srácba vagyok szerelmes. Tehát a barátommal 4 éve vagyok együtt, aki meg 15 évvel idősebb nálam, 2 éve. És nagyon jól tudom azt is hogy ez nálunk nem csak testiség, mert ha szakítanék a barátommal, ő összejönne velem. Tehát ha látod esélyét annak, hogy együtt legyetek, mert a pasi érdeklődik irántad, legyél vele, és szard le mások véleményét, 15 év még nem a világ!
2009. júl. 31. 09:28
 14/15 anonim ***** válasza:
magyarán utolsó azt akartad mondani hogy van barátod, de összejársz néha dugni az idősebbel is. nincs ebbe beleszólása senkinek, te életed, de akkor is kicsit elítélendő hogy egyrészt folyamatosa vered át a barátod hogy így-úgy szereted, de közben nem! hisz mégis az idősebbhez mész "azért". te életed. másrészt magadat is folyamatosan becsapod.. de nekem nem tetszik ez a felfogás. és a kérdésre, szerintem is gáz ez a korkülönbség. hosszú távon folyamatosan egyszerűen nem működik.
2009. júl. 31. 09:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sem gáz, maximum nem lesz belőle semmi.

Okés, hogy a korkülönbség nem számít a mai világban, de tudnod kell, hogy valójában mit akarsz. Ha már 18 évesen úgy érzed, kiszórakoztad magad és komoly,hosszú távú kapcsolatot szeretnél, akkor semmi gond, másként viszont nem ajánlom,hogy belekezdj...

2010. márc. 31. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!