Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Én lesokkolódtam. Vagy most nyílt ki a szemem.

Figyelt kérdés

A b.nőm hajlamos rendszeresen valami b@nkósággal megbántani, úgy hogy észre sem veszi magát... amikor számonkérem, nem ismeri el, vagy mimóza lelkűnek nevez... ez volt, ha szépen mondtam el, hogy kérjen bocsánatot legalább...

Azután már én is durvábban mondtam neki, ha ilyet csinált... Ő erre azt mondta, még a kapcsolat elején, hogy ha ő megbánt valamivel, én akkor is legyek kedves vele, mert majd így jön nála a lelkifurdalás, és vele így kell bánni...

És ezt komolyan is gondolta, ha ő megbánt valakit, az legyen kedves vele.. Ilyen van? Hogy valaki úgy képzeli az életet, hogy vele mindig mindenki legyen kedves, akkor is ha ő b@nkó? Hát persze kipróbáltam, többször is, nem hogy nem vette észre magát, nulla bocsánatkérés, de még pár nap múlva ugyanabban a stílusban, mint egy ronggyal úgy beszél velem... ahogy én a kutyámmal sem... csak a semmire, mert ő éppen ideges...

De utána még bocsánatot sem kér soha... 3 év alatt ha 3szor bocsánatot kért egyáltalán bármiért... miközben sokszor már a tesója szólt rá, hogy ne baszogasson már... és azt sem ismeri el...

2011. nov. 15. 14:48
1 2
 1/12 Vicuska87 ***** válasza:

Háát szerintem ne tűrj el neki mindent, azért... ne úgy beszéljen veled mint akit a se..éből rángatott ki!

Én otthagynám!

2011. nov. 15. 14:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy ezt mondom. De szerintem nem százas a csaj.

Mond meg neki, hogy ne bunkózzon veled és kérjen bocsánatot, meg persze figyeljen magára. Ha nem változtat, akkor meg keress mást.

2011. nov. 15. 14:54
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Én kétszer pofán vágnám aztán majd rájönne, hogy hol a helye
2011. nov. 15. 14:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, találsz jobbat
2011. nov. 15. 14:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Jajj Te szegény... én is ebbe a hibába estem régebben. Alakult egy kapcsolatom egy lánnyal, aki nagyon hangulatember volt. Csomószor bunkózott, sértegetett, de én mindig ott voltam neki, kedves voltam vele, éreztettem, hogy szeretem. Nem vette észre magát, továbbra is csak bunkózott, de én még mindig kedves voltam vele. Nem papucsságból, csupán azért, mert én szeretem, és gondoltam jó ember, majd észreveszi magát. Megcsalt. Nem egyszer, nem kétszer, de én marha ahelyett, hogy lesz@rtam volna, még mindig ott voltam neki, le akartam ülni vele megbeszélni a dolgot. Ő már nem tudott a szemembe nézni, de azért továbbra is bunkó volt, rúgott belém egy jó nagyot búcsúzóul.

Szóval ne menj el a végtelenségig ezzel, ne érezze, hogy mindent megtehet. Ne rendeld alá magad neki.

2011. nov. 15. 14:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Most inkább nem mondom hogy hova menjen...

dobd őt, aztán majd észhez tér.

2011. nov. 15. 15:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Én így barátkoztam össze egy csajjal-hagytam, hogy bunkó legyen velem, én viszont kedves voltam vele (láttam, hogy kül alapjából jó ember, csak ugyanaz a rossz tulajdonsága van, mint a barátnődnek). Tudtam, hogy ez meg tudja őt változtatni, mert velem így járt el a hugom... Én is egy szemétláda voltam korábban sokszor az emberekkel. Merem állítani, hogy gyökeresen megváltoztam, és ez jó érzés is!
2011. nov. 15. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy a csaj is megváltozott, mostmár barátnők vagyunk :). De nem kell minden kirohanására simogatással válaszolni. Mondd meg neki, hogy bunkó volt veled, hogy megbántott-legyen csak tisztában ezzel. Aztán tedd hozzá, hogy te szereted ettől függetlenül.
2011. nov. 15. 15:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Nektek sem sok keresni valótok van egymás mellett, főképp nem jövőtök!

23/L

2011. nov. 15. 15:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne ess abba a hibába, hogy később emiatt nevezhetnek majd papucsnak, mert mindent eltűrsz neki!

Ha a szép beszéd nem segít, akkor legyél drasztikus - vagy csináld azt, amit ő veled. Legyél bunkó, oltogasd, és utána ne kérj bocsánatot. Ha van egy kis esze, akkor leesik, hogy mi van. Ha mégse, akkor hagyd ott. Jobbat érdemelsz.

2011. nov. 15. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!