Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nem szeretném, hogy a barátom nélkülem bulizzon?

Igen gáz!
A párkapcsolat nem arról szól , hogy a wcre se mehet el nélküled..
Ha elmegy menjen, te meg szervezz vmi csajos programot.
Minnél jobban féltékenykedsz,annál hamarabb elmarod magadtól.

gáz
nem kell a másikat megfojtani

nem gáz. csak neked jónagy szívás, ha tényleg ilyen a természeted.
mert nézzük logikusan, 1) ha van okod a féltékenységre (tényleg esélyes hogy hűtlen lesz hozzád), akkor mi a francért akarnál vele maradni? miért adnád egy olyan embernek a szerelmedet, aki téged nem szeret eléggé ahhoz, hogy éreztesse veled hogy biztos hűséges marad hozzád? akkor örülj ha minél hamarabb megszabadulsz tőle.
2) ha pedig nincs okod a féltékenységre, akkor meg minek vagy az? így majd jól az idegeire mész, megunja hogy nem bízol benne és tényleg otthagy. jól is teszi.
ergo: a féltékenységnek így se úgy se nincs semmi értelme. pont.

1) Én biztos nem érezném jól magam ha barátnőm nélkül mennék el discoba bulizni. Sörözés még belefér haverokkal, persze azokkal is kell foglalkozni, de nekem a barátnőm az első.
2) Nem neked kell megmondanod neki, hogy mit csináljon, hanem neki kell ráébrednie, h discoba menni nem a párunk nélkül kell. Discoba kik mennek egyedül? Akik csajozni, pasizni akarnak.
Ez az én véleményem.
22/f

Az még nem gáz, ha ezt magadban lerendezed, vagyis nem kapsz hisztirohamot előtte.
Én sem rajongok azért, amikor a barátom nélkülem megy bulizni, de megértem, hogy kell néha különprogram is.
Nekem is szükségem van néha arra, hogy a barátaimmal elengedjük magunkat egy kicsit.
Ne rendezz jelenetet, mert a pasidnak így hamar elege lesz ebből az egészből. Egy kis szabadság mindenkinek jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!