Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha nem szeretném, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nem szeretném, hogy a barátom nélkülem bulizzon?

Figyelt kérdés
nagyon féltékeny vagyok rá,és nem szerettem volna ha nélkülem megy el,mert nem tudtam volna aludni,sajnos ilyen vagyok :/
2009. máj. 9. 23:53
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Igen gáz!

A párkapcsolat nem arról szól , hogy a wcre se mehet el nélküled..

Ha elmegy menjen, te meg szervezz vmi csajos programot.

Minnél jobban féltékenykedsz,annál hamarabb elmarod magadtól.

2009. máj. 10. 00:02
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Azért ez a nem tudtam volna aludni kicsit már túlzás, nem? :)
2009. máj. 10. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

gáz

nem kell a másikat megfojtani

2009. máj. 10. 01:05
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

nem gáz. csak neked jónagy szívás, ha tényleg ilyen a természeted.

mert nézzük logikusan, 1) ha van okod a féltékenységre (tényleg esélyes hogy hűtlen lesz hozzád), akkor mi a francért akarnál vele maradni? miért adnád egy olyan embernek a szerelmedet, aki téged nem szeret eléggé ahhoz, hogy éreztesse veled hogy biztos hűséges marad hozzád? akkor örülj ha minél hamarabb megszabadulsz tőle.

2) ha pedig nincs okod a féltékenységre, akkor meg minek vagy az? így majd jól az idegeire mész, megunja hogy nem bízol benne és tényleg otthagy. jól is teszi.

ergo: a féltékenységnek így se úgy se nincs semmi értelme. pont.

2009. máj. 10. 02:41
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

1) Én biztos nem érezném jól magam ha barátnőm nélkül mennék el discoba bulizni. Sörözés még belefér haverokkal, persze azokkal is kell foglalkozni, de nekem a barátnőm az első.

2) Nem neked kell megmondanod neki, hogy mit csináljon, hanem neki kell ráébrednie, h discoba menni nem a párunk nélkül kell. Discoba kik mennek egyedül? Akik csajozni, pasizni akarnak.

Ez az én véleményem.

22/f

2009. máj. 10. 03:43
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Dehogy gáz! Egy 12 éves kislánynál ez még természetes.
2009. máj. 10. 03:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteletben tartva az előttem szóló véleményét csak annyit fűzök hozzá: mi van ha te, vagy a kedvesed nem szeret egy adott programot? Akkor te se mész disznóba egyedül, vagy őt nem hagyod? Én nem erőltetném a közösködést, hanem megbíznék benne és elengedném. Persze mindenki csinálja ahogy szeretné(k).
2009. máj. 10. 03:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen gáz, és ha állandóan korlátozod hogy nem mehet el egyedül ha szeretne, akkor meg fogja unni és valóban mást fog keresni... akkor majd féltékenykedhetsz.
2009. máj. 10. 11:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Az még nem gáz, ha ezt magadban lerendezed, vagyis nem kapsz hisztirohamot előtte.

Én sem rajongok azért, amikor a barátom nélkülem megy bulizni, de megértem, hogy kell néha különprogram is.

Nekem is szükségem van néha arra, hogy a barátaimmal elengedjük magunkat egy kicsit.

Ne rendezz jelenetet, mert a pasidnak így hamar elege lesz ebből az egészből. Egy kis szabadság mindenkinek jár!

2009. máj. 10. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!