Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit szólnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok egy ilyen karácsonyi ajándékhoz?

Figyelt kérdés

Ez az első karácsonyunk együtt, igazából még kimondva nem is vagyunk együtt, mert nem sokkal az elutazása előtt ismerkedtünk meg és abban maradtunk ha majd haza jön megbeszéljük a dolgokat. De naponta több levelet is váltunk. 3 hónapra utazott el. Karácsonykor jön haza. Írta, hogy vett nekem karácsonyi ajándékot.

Én arra gondoltam, hogy mi lenne ha én nem tárgyi ajándékot adnék (mivel még konkrétan nem is vagyunk együtt) hanem mondjuk felöltöznék valami nagyon szexi karácsonyi fehérneműbe tennék magamra egy piros masnit, és így várnám haza :) Aztán persze egész éjszakán át tartó eszméletlen szex lenne, pár kis meglepetéssel együtt.

Szóval nem lenne gáz ha míg ő tárgyi ajándékot vesz nekem, én máshogyan ajándékozom meg?

21L

2011. nov. 13. 22:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

és ha beállít egy drága parfümmel, nem lenne ciki, hogy nem vettél semmit?

Ha külföldön van, biztos jól keres :)

2011. nov. 14. 10:38
 12/16 A kérdező kommentje:

ösztöndíjasként van kint részképzésen :)

nem csak ünnepnapokon. de pl egy karácsonyi szerlésben nyilván csak karácsonykor fog látni :Đ

2011. nov. 14. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, de azért vegyél neki valamit, amit szeret. :)
2011. nov. 16. 19:04
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem az a véleményem hogy egy kapcsolatban, házasságon kívül még ne legyen sex... de ha mrá volt... akkor nem tudok mit mondani, de szerintem nem nagyon jó ötlet... de ha már meg akarod csinálni, akkor lehetne olyan ruhát venni, aminek az a lényege, hoy először tökre rendesen fel vagy öltözve, aztán egy csíkot leszedsz a szoknya legalsó részéből aztán fölülről... de ezt csakis egy romantikus vacsi után lehet, hiszen elképzelem hogy hulla fáradtan érkezett meg aztán máris így fogadod... mármint lehetne úgy hogy megjön, vacsi aztán ez... de ez csak egy ötlet ha már így gondolkozol... de még mindig az a véleményem, hogy egy párkapcsolatban ne juss el az ágyig... az majd a vőlegényed feladata az esküvő éjjelén... de mind1 sok szerencsét!
2011. nov. 19. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:
nem tűnt fel, hogy már nem 1802-őt írunk, hanem 2011-et?
2011. nov. 20. 08:09
 16/16 csak1csajszi válasza:
Esküvő éjjelén?És ha nem is jó vele a szex?Az is nagyon fontos,hogy tudjon működni a kapcsolat..nyílván nem csak arról szól,de nem árt tudni,hogy jó-e egyáltalán vele,el tud-e juttatni a csúcsra,mert ha nem,halott ügy..
2011. dec. 5. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!