Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítások okai? Melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítások okai? Melyik a legundorítóbb/legkegyetlenebb?

Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 15:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Msn-en szakítottam vele, és azt hazudtam neki h csak azért jártam vele, mert leakartam rázni a többi fiút. =( Rossz vége lett, mert hiányzik, és mivel ő úgy gondolja h átvágtam, ezért nem akar csak a "hawerom lenni" =( már mindjárt 1 hónapja h szakítottunk, de nem tudom elfelejteni, szal magamnak tettem keresztbe ezzel :S
2009. máj. 9. 16:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Legundorítóbb ok a megcsalás.

Legkegyetlenebb szakítás a "mást szeretek", "nem szeretlek"; főleg, ha csak szöveg!

De szakító okok lehetnek:

-folyamatos féltékenykedés, bizalmatlanság

-párhuzamos kapcsolat, megcsalás

-más életfelfogás, elképzelés a jövőt, az életet illetően

-nagy különbségek (anyagi tekintetben, érzelmi -tekintetben, tervek tekintetében)

-elmúlt a szerelem, és nincs helyében kellő szeretet

-távolság, találkozások hiánya vagy ritkulása

-tettlegesség

-"meguntam" effektus (Soha nem volt igazi szerelem!)

Nekem ezek jutnak eszembe.

De az én szakító okaim nem mind tartoztak bele ebbe a kis listába. (Sőt, megcsalásról még soha nem volt szó, sem az én, sem a fiú részéről) (23/L)

2009. máj. 9. 17:00
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

17:00-s vagyok, még egy dolgot kifelejtettem!

A legkegyetlenebb és legundorítóbb szakítási módszerek közé tartozik az smsben/telefonon/interneten való szakítás, tehát amikor még a másik szemébe sem mer nézni az illető. Na, ennél durvábbat nem igazán tudok elképzelni.

Persze az okok és szövegek ezzel "működhetnek közösen", tehát ha "mást szeretek" szöveg jön, az is jöhet pl e-mailen keresztül. És szerintem ez gerinctelenség.

2009. máj. 9. 17:04
 14/22 anonim ***** válasza:

Én már megkaptam, hogy hogy lehetek ilyen kegyetlen, hogy személyesen mondom el neki, hogy szakítani akarok vele, hogy ő meg énelőttem sírjon.

Amikor velem szakítottak, azok közül a legérdekesebb az volt, amikor azért szakított velem, mert kiderült, hogy az előző pasijától terhes maradt, ezért a gyereket inkább ők nevelnék fel közösen. Szerintem erkölcsileg ez pont így volt helyes.

2009. máj. 9. 18:32
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
Szomorú vagyok, hogy ennyi papucs férfi van.....
2009. máj. 9. 20:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a legdurvább a "Bocs, de szerelmes vagyok az (amúgy egypetéjű) ikertesódba. Sokkal jobb nő/pasi nálad."
2009. máj. 9. 22:14
 17/22 anonim ***** válasza:
ez egyértelmű: ha megcsalnak, annál nincsen szarabb érzés a világon. egyszerűen egy nagy nullának érzed magad és depis leszel stb...:
2009. máj. 9. 23:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát nemrég közölte velem a barátom 3 hónap után,hogy már nem szerelmes belém egy hete.Ez tényleg így megy? egyik reggel felébredt azzal,hogy nem szerelmes belém? Nem értem... Szerintem ez is elég kegyetlen volt
2009. nov. 2. 20:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Jah pasik mi? Eddig 4 bnőm szakított velem msn-en keresztül hogy nem szeret nem biztos az érzelmeiben gondolkodnia kell.Sztem vannak nők is akik gerinctelenek.
2009. dec. 7. 21:55
 20/22 anonim ***** válasza:
14 évesen voltam először szerelmes az egyik osztálytársamba. A barátai utáltak engem és ezért soha nem beszéltünk, de mindig mondta nekik hogy ő is szeret, és állandóan bámult. 9 hónap múlva a tavaszi szünet után megtudtam, hogy jár az egyik lánnyal az osztályból, aki a suli k***a-ja volt, mert mindenkivel csak összejött és max 2 hét után dobta. Miközben a másik csajjal volt, ugyanúgy viselkedett velem, és a 3/4 osztálnak még mindig azt mondta h engem szeret, de ez nekem nagyon rosszul esett és kiszálltam ebből az egészből.A csajjal persze szakítottak 2 hét után. Azóta mind a 2en másik suliba járunk, de hetente 1x ugyanoda járunk edzésre.Ő még szeret, én már nem érzek semmit, de mindig eszembe jut a fájdalom és szinte rosszul vagyok. :S
2010. jan. 2. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!