Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek párkeresésnél figyelembe vehető az MBTI besorolás?
Myers-Briggs Típus Indikátor. Ez egy pszichológusok által kifejlesztett személyiségteszt, bővebben: [link] (ezt a 94 kérdéseset ajánlom, mert mégiscsak ez a legbővebb).
Kíváncsi vagyok titeket mennyire befolyásolna, ha mondjuk a "kiszemelt" veletek azonos, vagy hasonló besorolást kapna. Mennyire "hisztek" az ilyenekben? Én INFJ vagyok ( [link] ) eléggé magamra ismerek a nagyrészében (nem úgy mint a horoszkópnál :P), ugyanakkor nem tudom úgy általában ez így mennyire hiteles, illetve gondolom nem csak ez a 16 féle ember létetik. Várom a véleményeket.
Én ISFJ vagyok (27/F). Örök kérdés, hogy mi a jó egy párkapcsolatban! A két fél hasonlítson egymásra pl. a viselkedések, szokások, érzelmek stb. területén vagy legyenek különbözőek? Én azt mondom, hogy talán valahol az aranyközéputat kell keresni. Két teljesen hasonló ember nem tud a másiknak újat adni. Nem képesek tanulni egymástól és a kapcsolat ellaposodhat és unalmassá válhat. Két nagyon különböző ember látásmódja pedig folyamatos vitákat generál! Szerintem! A kivételek persze erősítik a szabályokat!
Minden estetre egy nagyon érdekes pszichológia dolgozatot lehetne írni ebből a kérdéskörből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!