Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalásnak számít ha van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha van párom évek óta, és néha mással msn-ezek aki mondhatni flörtöl velem?

Figyelt kérdés
És azt hozzáteszem még élvezem is, de emellett szeretem a páromat. Most mi van velem?!
2009. máj. 9. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod kezelni a dolgot, akkor nem. Ezt úgy értem, hogy te nem flörtölsz vele, max. egy kicsit hülyülsz, de nem olyan mértékben h úgy lefeküdnék veled, vagy ilyesmi... Az ilyennel egyébként jobb vigyázni, mert észre sem veszed, és már be is hálózott az msn-es udvarló.
2009. máj. 9. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nagyon vigyázz... én is így jártam aztán félre értettük egymást és a csaj mindenkinek azt híresztelte, hogy én meg ö együtt vagyunk... alig bírtam elmagyarázni a barátnőmnek... de szerencsére türelmes és megértette
2009. máj. 9. 13:58
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

Velem is van ilyen.:) Szerintem ez nem megcsalás, mert nem tehetsz róla, hogy "udvarol" egy partnered msn-en.:D Ha Te kezded a flörtöt, vagy viszonzod neki, azaz benne vagy a flörtben, akkor ott már lehethogy van valami, de mindenkinél más a megcsalás.

Én nagyon szeretem a barátomat, de néha-néha msn-en túl jól elbeszélgetek más srácokkal, és jól esik, hogy dícsérgetnek meg ilyesmi.:D Szerintem ez még nem megcsalás.:D

2009. máj. 9. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jah csak vigyázz, közben bele ne szeress az msn-es udvarlódba, mert az sok galibát okozhat.
2009. máj. 9. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha élvezed, akkor érzelmileg megcsalásnak számít.

De nem kell belőle ügyet csinálni, mert amíg nem fiziakilag csalod meg addig nincs baj! :) Flörtölni meg mindenki szíve joga, de igaz, vigyázz azért ezekkel az "msnes udvarlókkal" :)

2009. máj. 9. 14:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudjátok az a legrosszabb h elég jó pasi... És én a páromon kívül nem voltam még senkivel:S És bevallom ilyenkor elkalandozok...de higgyétek el szeretem a páromat!!! Olyan hülyén érzem magam.
2009. máj. 9. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a megcsalás, amit annak érzel. Én mindig úgy vagyok vele,hogy bármit is tennék, elgondolkozok,hogy fordított esetben mit reagálnék..ha az én barátom flörtölne másik lánnyal, igencsak rosszul esne. Mondjuk azért ez mégsem olyan,mintha pl csók lenne mással, de ez is rosszul eshet neki. De te tudod,neked mi a határ.
2009. máj. 9. 14:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Az a durva h fordított helyzetben kiszaladnék a világból...
2009. máj. 9. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer beleolvastam a barátom msn-es naplózott beszélgetésébe. Nekem iszonyatosan rosszul esett, amikor szembesültem vele, hogy más lányokkal is "szórakozgat". Konkrétan nem csalt meg, de ez is éppen elég rosszul esett. Sírtam is, ő pedig mondta, hogy csak én számítok neki, engem szeret.

Csak az a baj, hogy a bizalmam akkor kicsit megszakadt.

Szóval vigyázz! Vagy a barátoddal elégedj meg, vagy ha kalandra vágysz add fel a kapcsolatodat. De ez így nem megy. Legalábbis a barátod biztos kiakadna... hiszen azt mondtad te is kiakadnál fordított esetben.

2009. máj. 9. 15:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Tudom:S Köszi a válaszokat!
2009. máj. 9. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!