Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan, és hol ismerkedhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, és hol ismerkedhetnék meg normális fiúkkal?

Figyelt kérdés

(Akit nem érdekel az előtörténet, és a kérdés lényegére akar térni, az ne olvassa el az ez utáni bekezdést. Igen, 13 éves lány vagyok, de nem olyan, mint a többség...)

A családomtól nem sok szeretetet kapok; mondhatni szeretethiányos vagyok. A bátyám miatt inkább a fiúkkal találtam meg a közös hangot, és a közelebbi barátaim szintén fiúk voltak. A lányokkal kevésbé tudtam barátságot teremteni. Most is (7. osztály) közel áll hozzám egy fiú, aki meghallgat, és törődik velem - de csak mint barát. Éreztem már valaki iránt "vonzalmat", vagy jóval többet egy barátságnál. Ez az érzés, és amit a barátaim iránt érzek (és fordítva) nagyon hiányzik. Nem vagyok sznob, de úgy érzem, hogy értelmesebb vagyok, mint a 13 éves lányok nagyrésze. (Most azért remélem, hogy nem egy kis rib*ncnak képzeltek el, akinek egy kapcsolat arról szól, hogy felvágjon vele mások előtt.)

Na, és a kérdés: hol találhatnám meg azt a fiút, aki nem csak a külsőmet nézi, hanem tényleg magamért "szeret"? Aki nem Monster-rel pózol, vagy 5 percenként rágyújt egy cigire? Normálisan ír, és a "V"-t nem "W"-nek írja? (Stb.) Az én sulimba nem igazán járnak ilyenek... De akkor hol ismerkedhetnék meg velük? Az a barátaimmal nagyrészt ugyanazokból az emberekből áll a baráti körünk...

Köszi, hogy elolvastad.

(Azért írtam néhány szót idézőjellel (pl: vonzalom), mert nem egészen tudom, hogy az mit is jelent. Azt az érzést én vonzalomnak tekintem.)

Mégegyszer köszönöm, hogy elolvastad!

2011. nov. 12. 16:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

11-13 13:14

Na igen ez kb alap. :) Mondj valami izgalmasabbat. :)

2011. nov. 23. 18:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem akarsz válaszolni? :)
2012. jan. 24. 22:09
 23/23 anonim válasza:

Én máris beléd szerettem te lány. :D

Kár,hogy én Debrecen környéki vagyok.

2012. jan. 27. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!