Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az én barátom ilyen?

Figyelt kérdés
nagyon szeretjük egymást, és tényleg érezhetően szeret, és mindnet megad nekem. több 10 ezreket költ rám, mondjuk a pénz nem lényeg nah mind1. szóval tényleg nagyon dúl a love, de mégis tapasztalok nálla olyat amit sztem nem kéne :S........rajta kaptam már egyszer kétszer h msn-en írja a lányoknak h kiverjetem rád? pirulós fej, meg mittom, szal h kamsexet kér tőlük, meg mittom :S most betelt nállam a pohár és szakítani akartam, de ő is kisírta magát nekem és én is neki. kérdeztem h velem van e baj és legyen őszinte. és mondta h nem. mindenben tökéletes vagyok neki. kérdeztem h de akkor miért csinálja ezt? és ezt mondta h nemtudja :S már régóta csinálja, és már előttem is. csak az én párom csinálja ezt? még ha szeret is? :S ez amolyan tipikus pasi dolog vagy nem?
2009. máj. 8. 21:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) hát megkérdeztem, azt mondta h nemtudja... :S
2009. máj. 9. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Aha, nem tudja. Hát ez hazugság, bocs. Szerintem pattintsd le.
2009. máj. 9. 11:52
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele. Ha megkérdezi miért ennyit mondj te is: hát nem tudom... és hagyd ott.

Aztán vagy ennyi volt vagy majd elgondolkozik és teper érted jobban.

2009. máj. 9. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!