Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szórakozik velem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik velem vagy tényleg akar valamit?

Figyelt kérdés
Már rég óta jóba vagyok egy sráccal. túljóba.sajnos 150 km-re vagyunk egymástol és ez a hátulütője az egésznek. amikor elöször találkoztunk én rögtön beleszerettem,és elvileg énis sokat segitettem a volt bnöje elfelejtésében. azóta csomoszor találkoztunk,majdnem le is feküdtünk egymással (pesrze úgy hogy nem jártunk). aztmondta összejönne velem de a távolság miatt nehéz lenne megoldani.ebben igaza is van,de 2 hónapja teljesen megváltozott amiota összejött egy másik csajjal . nem keres engem már olyan intenzíven,nem nagyon akar talizni se... persze még mindig irja hogy semmi nem változott és ugyanugy szeret,de nemtudom hogy mostr komolyan gondolja-e vagy sem. mert én halálosan szeretem őt... :S amugy én 16 leszek ő 17 éves .
2009. máj. 8. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van másik barátnője szerintem nem gondolja komolyan. azért mondja hogy ne bántson meg. Velem is csinálta ezt egy srác de igy még rosszabb volt mint amugy:S Szerintem felejtsd el mert ha még azt a csajt ott is hagyná a távolság miatt ugysem fogtok összejönni:/
2009. máj. 8. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Hat ha mar 2 honapja baratnoje van, akkor szerintem nyilvanvalo, hogy mar nem erdekled, vagy nem erdekled annyira...tudod...sok ferfi kenyelmes, sunyi, gyava, nem birjak kimondani, hogy vege.

En a helyedben elfelejtenem, mert a csaj igenis sokat valtoztat a helyzeten, na meg a tavolsag is.

Legy korultekintobb, szedd ossze magad!

2009. máj. 8. 21:37
 3/4 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat :) csak tudjátok ilyenkor milyen nehéz elhinni hogy tényleg csak átvágnak minket,és nem látunk a dolgok mögé. :(

azért még várok tippeket :P :)

2009. máj. 8. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem is felejtsd el.Én is ugyanebbe a helyzetben vagyok sajnos,csak nálunk nem a távolság a nagy,hanem csak átvágott:(
2009. aug. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!