Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voguelilias kérdése:
Mit tegyek, hogy beszéljem velem újra?
Figyelt kérdés
Pár hete megismerkedtem egy sráccal. Kétszer találkoztunk de a második találkozón bunkón viselkedtem vele és megbántottam. Írtam azóta neki sms-t levelet is de csak azt a választ kaptam, hogy már későn kaptam a buksimhoz. Hiányzik kicsit de már nem tudom, hogy hogy vehetném fel vele a kapcsolatot. A telefont nem veszi fel sms-re nem válaszol. Levélre szintén nem. Mit csináljak?
18/L
2009. máj. 8. 21:05
1/8 anonim válasza:
szerintm nem kéne ennyire zaklatni, mert csak jobban eltávolodik..., legyél türelmes, és várd ki még egy kicsit megbékél, és ha esetleg szeretne többet, úgyis meg fog keresni, ha meg nem... akkor úgyis jön még vki más, aki mégjobb :)
2009. máj. 8. 21:09
2/8 anonim válasza:
szia hát sztem kérj tole bocsánatot látom h ezek szerint érdekel a srác és lehet h teccik is neked ugye???uhx gondolom a bocsánatkérést h írd meg neki vagy esetleg ha személyesen tálálkozol vele..tudom h naom bunko voltam veled neharagudj de nem akarom ezért konfliktus legyen mert bejosz nekem nem akarlak elvezsíteni:D na jo ezt csak ha akrod:DDDDattol fugg h teccik e a srác mert ha te is bejossz neki akkor sztem elnézi h bunko voltál:)
2009. máj. 8. 21:10
3/8 A kérdező kommentje:
Hát ha hinnék is ebben a még jobban. :D
Eléggé tartok már a csalódásoktól, mert nem régiben igen sok ért de legfőképpen szerelmi téren.
2009. máj. 8. 21:11
4/8 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak: már kértem tőle bocsánatot de a válasz csak az volt, hogy remélem találsz egy megértőbb srácot magadnak. És hogy későn kaptál a buksidhoz. Elég messze lakunk egymástól úgy hogy nem hiszem, hogy találkoznánk.
2009. máj. 8. 21:15
5/8 anonim válasza:
imserős a szitu... velemse beszél a srác akibe majdnem h szerelmes lettem... mi jártun is,de egy apróságon felhuztam magam és késő volt már bocsánot kérni... :S pedig nekem még mindig kellene,ezt meg is mondtam neki,de ő magasről szarik rám egy nagyot...
2009. máj. 8. 21:19
6/8 anonim válasza:
Legközelebb ne legyél bunkó, változtass a stílusodon, mert látod, hogy van akinek nem jön be.
Amúgy ugyanez igaz rám is, próbálok javulni :)
2009. máj. 9. 00:24
7/8 A kérdező kommentje:
Az a ciki az egészbe, hogy nem szoktam ilyen lenni. De akkor nagyon nyűgös voltam és semmi sem volt jó. De megvan a miértje, hogy miért kellett így alakulnia.
2009. máj. 9. 10:07
8/8 anonim válasza:
utolsó elötti vagyok... én is pont ugy voltam mint te... nyügős voltam meg minden... :S és szépen kiderült h csak arra voltam neki jó...
de vicc az egészben h nekem még kellene annak ellenére h mekkora bunkó volt velem :( de hát én nem kellek neki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!