Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a férfi a fiatalabb egy párkapcsolatban? Ugyanúgy működhet? Tapasztalat valakinek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 07:44
1 2
 11/18 LadyLee ***** válasza:
100%

Az összes pasim fiatalabb volt - mondjuk nem sokkal, általán fél-2 év.

Semmi gondot nem okozott.

2011. nov. 11. 11:27
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
semmi köze nincs az intelligencianak, szerintem inkább az annak, hogy milyen vágyai meg álmai vannak a kis pasikának ha érett akkor érett és felülmulja az öszzes nagyobb pasit mint maga
2011. nov. 11. 11:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám elképzelni, mert általában a korosztályomnál érettebb vagyok (27 éves nő vagyok), hátmég ha fiatalabbal lennék! :-)

Viszont van egy barátnőm (kb. 32 éves), akinek a pasija lényegesen fiatalabb nála, huszonéves. De nagyon jól megvannak, imádják egymást. Mondjuk a barátnőm elég fiatalos és pörgős, valószínű, ez is számít. Az előző párja is fiatalabb volt nála, ő pl. el sem tudná képzelni, hogy idősebbel járjon. :-)

2011. nov. 11. 11:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyám huga majdnem 6 évvel idősebb a férjénél,mégis együtt öregedtek meg,és felnevelték a lányukat.A férfi most 50,a nő 56 éves,és 23 éve vannak együtt.Szerintem pár év korkülönbség a nő javára kimondottan jó,legalább a nők fiatalosak maradnak,és adnak magukra még idősebb korukban is,hiszen egy fiatalabb férfi mellett nem lehet az ember lelakott külsejű.
2011. nov. 11. 11:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva én se tudtam eképzelni sose, hogy fiatalabb párom legyen...kicsit ellenkeztem is az elején, mivel nem tudtam mit várhatok ettől az egésztől.. de egyszerűen elválaszthatatlanok vagyunk..néha bűnként élem meg, mintha valami rosszat cselekednék, mivel a rokonok nem nézik jó szemmel az egészet, és kicsit mar belefáradtam abba, hogy magyarázzam az érzéseimet..aztán végülis mindig rájövök, hogy ki tudna a legjobban mitől vagyok boldog, ha nem én...csak egyszerűen felfoghatatlan számomra miért veszi fel pár ember ezt olyan tragikusan! Van valaki, aki kicsit vonakodva ment bele egy ilyen kapcsolatba? Vagy esetleg akit nem támogatnak?
2011. nov. 11. 16:03
 16/18 anonim ***** válasza:
41%
Első vagyok, nekem legelső kapcsolatom, ezért is féltem az elején, na meg ugye mégis mit akar tőlem egy 16 évvel idősebb pasi??? De aztán kiderült hogy tök jo fej, meg nem átvágni akar és totál bele estem. Nekem ellenezték a dolgot, apám nem tudott róla, aztán anyám elfogadta de kijelentette hogy nem örül neki. A nagymamám meg egyenesen kiutált, nagy ordítások voltak, mikor el költöztem(17 évesen) de kitartóak voltunk, ma már senki nem szól bele, persze ugyan ugy nem tetszzik senkiknek de előttem nem mondják. Engem nem érdekel ki mit mond, ha szeretjük egymást nem tilthatja senki. Nem fogom mások miatt tönkretenni magam lelkileg.
2011. nov. 12. 10:39
 17/18 A kérdező kommentje:
ign, igazad van, en is igy probalom felfogni...csak neha ugy felidegesit az egesz...
2011. nov. 12. 15:23
 18/18 anonim válasza:
Persze, hogy ugyanúgy működhet! Sőt, talán még jobban is, mint amikor a nő a fiatalabb! 10 évvel vagyok fiatalabb a feleségemnél és nagyon szeretjük egymást!
2012. ápr. 2. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!