Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én nem értem ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem értem ezt az egész párkapcsolat dolgot, hogy ki-kivel és miért pont azzal!?

Figyelt kérdés

Ugye van egy csomó műzli márka, meg fajta. Amiben van mazsola, dió, stb. Te azt szereted, amelyikben van mazsola. Választhatsz egy tucat márka közül, de te egyfaját veszel meg. Mikor a többiben is ugyan az van, többek között mazsola, amit te szeretsz.

Értsd ezt úgy, hogy mondjuk szereted, ha valakinek van humora. Összejösz egy olyan emberel, akinek van humora. Szerelmes leszel, összekötitek az életeteket, stb. Kiválasztottál egy embert, holott még több tucat ember rendelkezik ugyanazokkal a tulajdonságokkal. Minden ember egyforma. De akkor hogyan tudjuk kiválasztani azt az egy embert?

Vagy ez is úgy működik, mint a műzlinél? Minél jobb a csomagolás, annál inkább választjuk azt? Marketing az egész? Minél jobban el tudjuk adni magunkat, annál sikeresebbek leszünk a párkapcsolatban?

2011. nov. 10. 14:49
1 2 3
 11/24 Tojásrántotta ***** válasza:
Ez aztán a jól kigondolt párhuzam, a műzli és a párválasztás között, ezt tetszik.
2011. nov. 10. 15:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyetértek azzal,hogy a szerelem az,amikor abban a müzliben találod meg a többet, a jobbat,amiben más nem.:)
2011. nov. 10. 16:25
 13/24 Walk With Me ***** válasza:
Szerintem nem a tulajdonságokba szeretünk bele, hanem az embernek az egész... lényébe, vagy hogy mondjam. A különféle tulajdonságok valóban sokmindenkiben megvannak, ezért nem is gondolom úgy, hogy van egy nagy Ő, hanem inkább van n számú ember (annyira azért nem sok), akivel tényleg boldogan, összhangban leélhetem az életem. Egyikük sem pont ugyanolyan mint a másik, mégis megvannak bennük azok az "összetevők" amik a szerelem kialakulásához és tartós, boldog párkapcsolathoz kellenek. Kérdés, hogy kivel találkozunk először, hogy áll az életünk stb.
2011. nov. 10. 16:46
 14/24 anonim ***** válasza:

rossz kiindulási pont, mert egyrészt vannak összetettebb igények, másrészt egy örök elégedetlenség, harmadrészt az emberek hülyék és vakok.

# 6/13

mert ezek a tucatemberek, akik random alapon összefekszenek valakivel és szerelemnek hívják, a belső meg kb annyit jelent hogy legyen szórakoztató a másik és kész.

persze mi igazán különlegesek nem ilyenek vagyunk...

# 13/13

ez nagyon nem így van, esetleg 0,000000001%nál, a lénye összességét hülye ösztönöknek kell érteni.

2011. nov. 10. 18:13
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy írták-e de szerintem a tucatembereket te ítéled meg csomagolás alapján. Szépen leegyszerűsíted, hogy vannak a szeretteid, vannak, akik bejönnek, és van a többi. Egész egyszerűen nem ismered őket (eléggé). Nem egyforma minden ember. Vannak hasonlóságok, persze, mert mindenki ugyanazokból a tulajdonságokból tevődik össze, csak épp más arányban vannak vegyítve eze a tulajdonságok. Aki egy kicsi (érzelmi) intelligenciával is rendelkezik, nem a csomagolás alapján választ, hanem ráérez az árnyalatnyi különbségekre a leendő párja és más ellenkező nemű közt. Aztán választ a kémia, a szív meg az agy. Ennyi.
2011. nov. 12. 06:50
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem a csomagolás alapján ítélek. Annál azért mindig tovább látok és az alapján mondtam, amit mndtam. Az emberek nag része sablonos. Akár tetszik akár nem.
2011. nov. 12. 07:02
 17/24 anonim ***** válasza:

A szépen csomagolt müzlit megkívánom és megeszem de lehet hogy nem ízlik belőle a mazsola vagy kevés volt benne a csoki.

De ahogy csak nézelődök és válogatok egy nap beüt az a müzli ami nem is volt olyan szép csomagolásban de ami benne van az isteni.

Tökéletesen harmóniában van a puffi a mazsolával a csokival és imitt amott valami olyan különleges finomság van benne amit még nem láttam,kifogyhatatlan édes élvezet.

2011. nov. 12. 07:25
 18/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, lány vagy?
2011. nov. 12. 08:03
 19/24 anonim ***** válasza:

# 15/18

ez általában a tucatemberek mentegetőzése. nem kell ahhoz mindenben megismerni valakit hogy kiismerd eléggé. ha valaki hülye, nem érdekel milyen doktori végzettsége van vagy mit sportol...

# 16/18

többnyire nem :) minden igazságot személyes sértésnek vesznek. mert ugye mindenki különleges a maga módján. nem mindenki egyenlő, csak vannak akik egyenlőbbek...

# 17/18

van 1 kiábrándító kérdésem számodra: te nem szoktad elolvasni hogy mit fogsz megenni?

azzal ne gyere hogy meg kell kóstolni, az csak szép kifejezés arra hogy menjünk keresztül a fél városon. egy embert azért illik annyira megismerni előtte, hogy el tudd dönteni mit akarsz tőle...

2011. nov. 12. 12:08
 20/24 A kérdező kommentje:
ma 12:08 Mi lenne, ha időpntokat használnál, mert a számozások változnak és kb követhetetlen kinek mit irsz. :)
2011. nov. 12. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!