Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az ami igazan a legjobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami igazan a legjobban tetszik a parotokba?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A személyisége! Végtelenül türelmes, gyengéd és hűséges. Tudja értékelni az életben a fontos dolgokat. Tudom hogy mellettem áll és mindig számíthatok rá, biztonságban érzem magam mellette. Nem sokra megy az ember a külsővel, ha a belső nem stimmel akkor fújhatod.

24/L

2009. máj. 8. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából akit szeretünk, nem tudjuk megmondani miért is szeretjük, mit szeretünk benne..

Szeretek a barátomban mindent... akkor is szeretem ha veszekszünk :) Ami a legjobban tetszik a páromban az az hogy vele bármit megoszthatok, tudom, hogy bízhatok benne, és ő mindig mellettem lesz történjen bármi is :)

Hűséges és odaadó, mindent megtesz azért, hogy a kapcsolatunk jól működjön ... én inkább az a fajta vagyok aki könnyen megsértődik, és hamar felkapom a vizet, de ő még akkor is türelmes velem és ezt becsülöm benne. Mindig kiáll mellettem...imádok vele lenni egyszerűen minden perc öröm :).. nagyon sokat hülyéskedünk, de komoly dolgokban is jól megértjük egymást, minden jó vele egyszerűen MINDEN :)

Még egy ilyen emberrel mint ő még nem találkoztam , pedig már volt előtte jónéhány pasim ...

Úgyérzem szerencsés vagyok, hogy Ő az én barátom ... és mindennél jobban szeretem :)

17 / L

2009. máj. 8. 16:25
 3/6 anonim válasza:
100%

kegyetlen jol cumizik

momolyan

2009. máj. 8. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:

nagyon türelmes, kitartó, gyengéd, istenien főz férfi létére, takarít, szereti az állatokat, okos..stb

és amiért a legjobban becsülöm az hogy képes engem elviselni, ami azért nem kis feladat :)

2009. máj. 8. 17:43
 5/6 anonim ***** válasza:

hogy vannak céljai az életben, tudja mit szeretne és tesz is érte

nem szórja két kézzel a pénzt, de ha valami kell neki (vagy nekem vesz vmit :)) arra nem sajnálja

vicces, és ha mérges is vagyok rá, ha elkezd hülyéskedni, nem állom meg nevetés nélkül :D

2009. máj. 8. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
én nem tudom megmondani miért vagyok belé szerelmes. Szeretem, amikor gyengéd, hogy segít a házimunkában, hogy nagyokat tudunk nevetni. Szeretem amikor megsimogatja az arcom vagy amikor csk úgyad egy puszit. Szeretem, hogy amikor már én alszok és akkor jön lefeküdni, magához húz és szorít meg puszilgat. Szeretem, hogy éjszaka alvás közben csak úgy a kezemhez nyúl és kézenfogva alszunk. Hogy türelmes velem, hogy képes elviselni a hihetetlen temperamentumomat, a hirtelen "kirobbanásaimat" a makacsságomat és hogy mindig mindenre van valami válaszom:-) és szeretem, hogy szeret:-)
2009. máj. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!