Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vertem ki a balhét?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vertem ki a balhét? Minden nap sír, hisztizik és alig hagy aludni!

Figyelt kérdés

barátnőmmel nyár óta lakok együtt, eljegyeztük egymást fél éve, minden rendben ment még a suli el nem kezdődött.Gyönyörű nyár volt, minden széppel-jóval ami egy szerelemhez kell. Mióta elkezdődött az iskola azóta, nagyon hisztis, fáradtnak mondja magát, és szinte mindent én csinálok itthon helyette. Este viszont éjfél előtt nem fekszik le aludni, de reggel 6-kor kelünk. Igaz segít ha kérem, de nagyon morcos arcot vág olyankor. Szexuális életünk sem olyan egyenes, az orális szexre noszogatni kell megígéri majd elfelejti és ha merek szólni egyből duzzog, majd elkezdi csinálni, de múltkor annyira megmarkolta a péniszem, hogy fájt. Mondani sokat mondja, hogy így meg úgy szeret, de igazán már nem érzem. Ha ezt megmondom neki azonnal sír és minden nap sír, amit már nem bírok. Régen suliból írt sms-t mostanság meg már nem nagyon. én mindent megteszek érte, de tegnap éjfélkor is sírt egész nap veszekedés volt szinte, úgy voltam , hogy kidobom vissza küldöm a szüleihez és vége. szeretem nagyon, de amit csinál újabban ez durva! Én is alig alszok, egész nap álmos vagyok és ha velem van akkor az összes erőm elveszi az ideg és a boldogtalanság, mert látom, hogy minden kérésem teher számára én meg egy púp vagyok a hátán akit a pokolba kíván főleg ahogy rám néz ha valamiben segítenie kéne. pl bepakolni suliba ha mondom neki akkor így válaszol: jóvan pakolok és látom hogy fuuu duzzog. pedig nem kötelezem csak szólok neki. Velem van a baj vagy vele? Kérlek segítsetek, mert döntenem kell.

24/F 19/L

2011. nov. 10. 09:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez teljesen úgy hangzik mintha te váltál volna ,,pótszülővé". 19 évesen pedig én is puffogtam a szüleimre még. Egy dolog a stressz meg a fáradtság, de ha nem tud egyenrangú partner lenni, csak mint duzzogó tini, akkor ez a kapcsolat nem fog működni. Hacsak nem várod meg míg túl lesz ezen a korszakán.

22N

2011. nov. 10. 10:31
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
én azt nem értem, hogy egy ilyen gyerekes hisztérikás lány mellett van valaki aki kitart vagy szeretne kitartani (ráadásul egy 24 éves dolgozó férfi), én meg itt vagyok 21 évesen, nem hisztizek, nem cirkuszolok, egyetemre járok elvégzem minden dolgomat és mellettem még sincs senki :( :D
2011. nov. 10. 11:30
 13/17 napietus ***** válasza:
8%

ezért kell agyilag gyerek, pusztán anyakönyv szerint felnőtt kislányok felnőttesdit játszani. eljegyzéskor ezek szerint 17,5 éves volt? mégis mit vártál, te tényleg komolyan vetted az egészet? összeköltözés meg suli alatt...

semmi más baj nincs, csak az, hogy elkapkodtátok. a dolgok siettetése bizony ide vezet.

29/n

u.i.: én nem balhéznék, de nem is viselném el.

2011. nov. 10. 12:02
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Én azért meghallgatnám a barátnőd részéről is a történetet. Így elsőre igazat adnék neked, de lehet, hogy a dolgaid miatt fáradt vagy, kevesebbet szeretgeted, ami neki feltűnik, neked meg nem, de azért noszogatod az orálra. Ez úgy is lejöhet, mintha csak arra kéne, ezért sír hisztis, mert nehezebben megy neki a suli, nem érzi jól magát akármi miatt. Lehet, hogy nem akar nyávogni mindenről ami a suliban történik, de meglátszik rajta a rosszkedv, a háta közepére sem kívánja a szexet, de az is elvárás, ahogy írod.

Amúgy csak az nem tetszik, hogy szólsz neki, hogy pakoljon be. Az én barátom is néha az agyamra megy, mikor mondogatja, hogy eleget tanultál? Tanulj még, mert kibuksz! Kíváncsi vagyok hány kredited lesz.. Tisztára mintha az anyám lenne ilyenkor, én is a falra mászom tőle.

Hagyd hagy intézze a saját dolgait, ne szólj érte, az ő élete.

2011. nov. 10. 12:44
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
Ingyen albérlet. LAPÁT!
2011. nov. 10. 12:59
 16/17 Problem? ***** válasza:
89%
Itt igaz a mondás hogy lakva ismerjük meg a másikat.
2011. nov. 10. 13:08
 17/17 anonim ***** válasza:
77%

Azért én is kíváncsi lennék a párod verziójára is. Nem ítélem el őt az alapján, amit leírtál. Milyen sulit végez? Az egyetem igenis kemény, sokszor keményebb, mint néhány munkahely. Most kezdett, persze, hogy nehéz, meg fáradt.

Valaki nem sír csak úgy hobbiból, azért sír, mert bántja amit mondasz.

Ha meg ennyire nem tudod elviselni (mert ez úgy hat, mintha neked el kellene viselned őt ergo teher), akkor szakíts vele, de ne mond már, hogy szereted...

Senki sem lehet tökéletes, ahogy ő sem, te sem.

2011. nov. 10. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!