Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok.158 cm. Az alacsonynak számít? Mert az osztályban én vagyok a legalacsonyabb.
21:38
Sőt, akkor már legyen férfi! :-))
06:54
Törpeség??? Hol törpe egy 158-160 centis ember?? :-D
Az meg, hogy a nők átlagosan alacsonyabbak a férfiaknál, mindig is így volt, még akkor is, amikor a férfiak átlagmagassága is csak 160-165 centi volt (középkor). Ez nem divat, hanem biológia. Reklamálás Darwinnál, vagy a Teremtőnél, kinek-kinek meggyőződése szerint :-)
Dehogy! Én 27 éves vagyok és 155 centi. Simán nősz még.
Egyébként meg, ahogy a barátnőm megfogalmazta: szereti, ha alacsony, mert úgy pasiban nagyobb a választék.
:)
ó, semmi baj. teljesen korrekt. sőt, ha ilyen magas maradsz, előnyödre is válhat pár év múlva.
gyengéim "sajnos" az alacsony termetű lányok:D
akkor én mit mondjak?183 cm vagyok
13/f
Hát igen az elég kicsi.
mondjuk én 178 vagyok és utálom...kisebb szeretnék lenni de azért nem enyirre. :)
Nyugi még nőni fogsz!Az a jó benne hogy neked a magas és az alacsony pasi is jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!