Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne tudja meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne tudja meg h megcsaltam?

Figyelt kérdés

Syasztok. Azlenne a problémám h wan barátom már 3hónapja és múlthéten 1 buliban megcsaltam mert csókoloztam egy másik sráccal és nyelwes csók is megwolt. Milesz ha teherbe esek a másik sráctol és rájön a barátom? A menstruáciom már késik 2napja és wettem terheségi tesztet de sose lehet biztos. Szerintetek mit csináljak?..

nhagyon szeretem a barátom és nemakarom h megtudja h megcsaltam :S

2011. nov. 9. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

Már azért is legszívesebben tarkón basználak egy szenes lapáttal, amiért w-t használsz a v helyett.

Ezt tetézed azzal, hogy azt hiszed, hogy a nyelvestől teherbe lehet esni. Nem hiszem el, hogy valaki ennyire fogyatékos legyen.

Mit csinálj? Szerintem köttesd el magad, mert ilyen retardált idióta nem szaporodhat. Ráadásul kamu kérdés.

2011. nov. 10. 00:41
 12/13 anonim ***** válasza:
95%
De kis butus vagy... Kukit a nuniba legközelebb, az nem megcsalás. Vedd is vidikére, a barátod tuti láwolni fogja, mert bizti oan okos, mint te, drágám!
2011. nov. 10. 01:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, utolsó! Nagy vagy! Éljen a humorérzéééék!!! Ezt másként nem lehet kezelni.
2011. nov. 10. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!