Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeretheti ez a pasi a legjobb b. nőmet?
Legjobb b.nőmmel akivel mindent megosztunk és tényleg mondhatom azt hogy nagyon jó b.nők vagyunk megvan a bizalom meg minden...Elmondta nekem hogy több mint 2 hónapja jár egy 20 éves pasival ő pedig 14 éves.Azt mondták nagyon szeretik egymást.(egyebként a b.nőm már kinéz 16,17 évesnek)
Én megértem meg minden mert egész nap csak erről a pasiról beszél és látni hogy szereti. Viszont 2 hónap után már vannak problémáik. És most állítólag egy kis szünetet tartanak de a pasi azt mondta neki hogy nincs vége várjanak még....Nekem az a furcsa hogy egy 20 éves pasinak már kell a szex mégha nem is felnőtt mert még sok 20 éves "gyerek" de ha vele nem szexel meg még nem is szexeltek akkor is én elképzelhetőnek tartom hogy közbe van neki valaki más akivel csinálja mert hogyha nem vele akkor majd közbe mással csinálja...És nagyon féltem a b.nőmet mindíg segít nekem és most is nyáron készítünk majd egy filmet..:) Szegény már most is elég szomorú szokott lenni suliba hogy lehet h vége a pasijával...én mondtam neki is hogy próbáljon már meg olyan lenni mint régen és azt mondta hogy engem is szeret csak legyek türelemmel majd idő után csak elfelejti vhogy...de most tényleg nagyon kivan bukva és megis látszik rajta. Olyan rossz így látni. a pasi pedig azt mondta neki hogy komolyan gondolja meg hogy szereti most meg kiderül hogy mégse. Én sejtettem hogy nem lesz ez jó..dehát szerelmes...Ti mit tennétek a helyemben? Mert a pasi azt mondta neki h keresi majd mert időt kért de azóta már sztem eltelt vagy 3 hét kb de lehet hogy nincs annyi...Akk miért nem áll elé és mondja meg neki hogy szép volt jó volt ennyi volt vagy vmi..játszik az érzéseivel. Eddig tényleg meg voltak bár én még nem láttam a pasit csak mesélt róla a b.nőm...
Nagyon szomi vok mert nem szeretném így látni a b.nőmet hogy folyton azon a pasin jár az esze...Mit tehetnék? Szereti ez a pasi egyáltalán őt?
Első vagyok...
...Nem rosszból, de már kezded kicsit túlzásba vinni a dolgot, hagyd. Egy szerelmi csalódásba még senki se nem halt bele, csak tanult a dologból. Szerintem is van abban vmi, hogy féltékeny vagy, nem akarod, hogy elvegye a barátnődet tőled.(Ne félj, ez normális, én is ilyen voltam a ti korotokban)
Szóval bízzd rájuk, majd ők elintézik, az ő kapcsolatuk.
L, 18
ok köszi...
De szerintetek szereti ez a pasi őt mert nekem úgy néz ki hogy nem..nah m1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!