Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számítana megcsalásnak nektek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 08:48
11/17 anonim válasza:
Alapvetően rossz megközelítés, ha a megcsalást valamilyen határtól nézzük: ez még nem az, de amaz már igen. Mert így nagyon sok a határeset, pl. ha csók sincs, de mondjuk kézenfogva mennek az utcán. Inkább az legyen a mérce, hogy ha a barátod/bnőd kívülről látna, vagy te látnád őt ugyanilyen helyzetben, akkor joggal merülhetne-e fel benne/d a gyanú.
12/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat,csak kiváncsi voltam hogy kinek mi számít már megcsalásnak
2009. máj. 8. 13:39
13/17 anonim válasza:
Szerintem már ha arra gondol,hogy megcsalna.Az annak számít.
14/17 anonim válasza:
Nekem egy csók egy party hevében nem, de pl egy nagyon intim simogatás már igen...
Attól függ, hogy van-e benne érzelem...
15/17 anonim válasza:
Ha olyat tesz egy másik lánnyal, amit egyébként velem szokott. Becéző szó, kedves sms, flört, és természetesen a csók.
16/17 anonim válasza:
Nekem az is, ha egy másik lányra gondol úgy, ahogy csak rám kellene, de ha tudnám, hogy nem jelent neki semmit, talán az sem zavarna, ha az orrom előtt izélne félre.
17/17 anonim válasza:
Nekem az is ha másra gondol úgy. Viszont az nem feltétlenül, ha egyszer félreizél, és az nem jelent neki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!