Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem zárja le a kapcsolatot, de nem is jelentkezik akkor már nem akar semmit? Mit tegyek, én zárjam le?
Egyszerű, ha NEKED nem jó ez a kapcsolat így, és már hosszabb ideje ilyen se veled se nélküled állapot van, akkor zárd le. Ha tudod, hogy miért csinálja, és megérted, akkor maradj vele.
De ha neked nem jó a kapcsolat, akkor szállj ki. Nem kell az ő indokaira, kifogásaira várni... A kedvedért kétlem, hogy megváltozna pláne úgy, hogy amikor neki jó, akkor keres minden szép és jó, de amikor olyanja van, akkor meg épp le se szar...
27/n
nekem is volt hasonló szitum sőt majdnem ugyanez..csak ő 1 hónapra elutazott,az első néhány napba még felhívott aztán egyszercsak nem hívott,nem vette fel a telot na akkor éreztem,h vmit sumákol(megcsalt az exével)..majd írtam neki smsbe,h ha Vége akkor legalább ennyit írjon és kész...azt mondta,majd hnap felhív és megbeszéljük..helyette küldözgette az smst h szeret,imád stb és h nem akarja h vége legyen de ezt kellene tennie...
de még ekkor sem mondta ki...majd mikor visszajött a városba akkor küldött 1 smst ,de abban sem zárta le végleg majd addig nyaggattam ,h jöjjön át és mondja meg a szemembe míg átjött...de mikor meglátott szakítani se tudott..
utána néhány hónapra rá szakítottunk mert megint elkezdte ezt a nem írok vissza,nem veszem fel a telot,megígérem h átmegyek majd rá 20percre elalszom...és így utolag azt mondom h már az első ilyennél kellett vna kidobnom..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!