Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire balek lennék? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire balek lennék? Miért nem jön el velem egy lány sem sehova?

Figyelt kérdés
Írtam több lánynak is üzenetet badoon-n keresztül, mondván ott olyanok vannak akik tényleg egyedülállók nagy többségükben. Azonban senki sem ír vissza, csak megnézi az adatlapomat és kész. Mi lehet a baj?
2011. nov. 7. 23:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
baze jó neked, engem még kép nélkül is zaklatnak XD
2011. nov. 8. 06:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Figyelj én valamelyik nap számoltam és 212 csajnak írtam kedves levelet, egy sem válaszolt több hét alatt, szépségindexem meg az oldalon 1/10 volt, aztán fogtam magam és töröltem.
2011. nov. 8. 07:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Mert csúnya vagy.
2011. nov. 8. 08:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne az internet, kihalna az ilyen ember, vagy mi történne?
2011. nov. 8. 13:13
 15/16 Eny82 válasza:
Na akkor csajválasz. :) Profilképednek egy előnyös fotót tegyél be, amin jól nézel ki, kicsit változtass a stílusodon, a lányoknak fontos a humorérzék, és a bókok, de ne nagy mértékben, hogy zavarba ejtő legyen. Kicsit, ha érzelmes vagy, az is egy jó pont, de ne legyél nyálas. Az öltözködéd és a mozgás is nyilván sokat számít. Ha egy lány tetszik, próbálj barátkozni először. És igazodj a stílusához. Vakon csak ennyit tudok mondani... Esetleg küldhetnél képet magadról, úgy jobban tudnék segíteni... Már ha még vannak problémák. :)
2013. dec. 27. 20:33
 16/16 anonim válasza:
az utóbbi lánnyal nem értek egyet. Egy csaj miatt ne változz meg. Mi az , hogy változtasd meg a stílusod? Fogadjon el úgy ahogy vagy :D Hülye lennék egy csaj miatt megváltozni :D
2014. márc. 17. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!