Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam vagy érdemes harcolni érte?
Figyelt kérdés
Egy lány,akibe beleszerettem, szakítás határán van a pasijával,de mivel a lány nem tud teljesen elszakadni tőle attól félve,hogy a srác miatta kikészül és összetörik,ezért összezavarodva nem tudja mit tegyen és gyengének érzi magát véglegesen otthagyni.továbbra is beszélgetnek,ezáltal hosszú távon érzelmileg vissza csalogatja magához a csajt a srác.én úgy jövök a képbe,hogy úgy érzem a lány is többet érez irántam mint barátság mert nem barátként viselkedünk ha találkozunk,de még nem vallotta be hogy így van e vagy sem,ahogy én sem mondtam el.a kérdés,hogy mivel kivételes vagyok az életében és kellek neki,és ő is nekem,érdemes küzdenem érte szerintetek vagy hagyjam a sráccal éljen ha már ennyire tehetetlennek tartja magát,hogy nem dobja konkrétan.?már úgy érzem elszáll a remény,kezdek érzéketlen lenni mert fáj,hogy más csókolja,akivel nem boldog,mégsem vet annak véget.2011. nov. 7. 21:13
11/11 anonim válasza:
ki gondolta volna, hogy ez lesz a vége... sajnálom de én megmondtam. egy szeretetvámpír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!