Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Múltkor kérdezte tőlem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor kérdezte tőlem egy tizen éves csaj hogy az idősebb pasik miért nem akarnak velük járni pedig ők rendesek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 14:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ritka mint a fehér holló
2011. nov. 7. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:

ma 15:32-nek

Félreértettél, nem attól vagyok érett, hanem inkább attól, hogy csak azért mert egy pasi azt akarja nem kezdek ki vele, és kapcsolat nélkül nem fekszem le senkivel. Plusz nem akarok idősebbnek kinézni a koromnál.

Illetve nem veszek meg valamit csak azért,mert abban a pillanatban tetszik,vagy mert ismerősnek, havernak már van.

19L

2011. nov. 7. 16:52
 13/14 anonim ***** válasza:

remélem rám is így fognak gerjedni a tinik 30 évesen:D bár lehet csak most gondolom így, hogy ők kellenének:P

F18

2011. nov. 7. 16:58
 14/14 A kérdező kommentje:

ma 16:58

Akkor lehet már más szemmel fogod látni mert szerintem nem természetes ha pl egy 30 éves pasival le akar feküdni egy 16 éves lány,tudok ilyet sajnos pl 14 éves VS 33 éves nekem ez dúrva

2011. nov. 7. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!