Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életed három legboldogabb éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életed három legboldogabb éve után, mit tennél, ha életed társa szerelmed bejelentené az 5-6. házassági évfordulón hogy gyereket (az első közöset) várja tőled? - De 4 éve még prosti volt?

Figyelt kérdés

Életed három legboldogabb éve után, mit tennél, ha életed társa és egyben szerelmed bejelentené az 5-6. évfordulókon hogy gyerekedet várja (az első közöset), de igaz már négy éve hűséges hozzád, még egy csók sem volt az óta mással, soha nem volt mással szerelmi viszonya életében, csak legfeljebb kiskamaszként utoljára, de négy évvel ez előttig, hosszú évekig prostituált volt a tudtodon kívül? - Nem pontosan ez a helyzet. De egyszerűsítettem a lényegre. Hogy miért most mondja el. Mert nem akarja hogy ha te nem vállalod őt mint partnered, ne

hogy rád erőltesse magát örökre egy gyerekkel.

És hogy miért árulja el: Akar-e így gyereket tőle valaki?

Életed három legboldogabb éve után, mit tennél, ha életed társa és egyben szerelmed bejelentené az 5-6. évfordulókon hogy gyerekedet várja (az első közöset), de négy éve még prosti volt és azt megelőzően is több mint egy éve.

2011. nov. 7. 04:23
1 2 3 4
 31/35 napietus ***** válasza:

igen ez igaz :) de tagjai, főleg pedig megbecsült tagjai sosem lesznek annak a társaságnak. csak használati tárgyak. mint egy fogas, pl. az is ott van, szép meg minden, de mindenki tudja, mire jó, és arra használja.

amúgy nem az lesz a ciki, ha te futsz bele egy volt ügyfelébe, hanem ha valamelyik gyerek. munkahelyen, bulin, társaságban, esetleg rokonságba kerül az illetővel. na AZ ciki lesz. minden egyéb megértése mellett, amiket írtál, én ennek a gyerekemet nem tenném ki.

2011. nov. 11. 10:51
 32/35 A kérdező kommentje:

Félre értettél. Mielőtt olvastam válaszod, már láttam félre érthető volt az utolsó gondolat menet. Amúgy hogy a tévében és máshol kik voltak kollégái itt nem írok (,igaz máshol sem). De lefogadom van köztük több is, akit te is és más is megbecsült magyar közszereplőnek tart.

*És az a legdurvább hogy a nagyon sok felsőbb körökben mozog és dolgozik ma.*

És az a legdurvább hogy a nagyon sok felsőbb körökben mozog ott feleség és/vagy dolgozik ma felelős állásokban.

Hát a gyerek meg honnan venné le. Ha csak az amúgy erős diszkrét társaságból az egyik nem félrészegen az anyára hajt mikor kivételesen a párom olyan helyen fordul meg, ahol a felső tízezer vagy külföldi üzlet emberek (ez kb. a repülőtér - bár én fapadossal járok, úgy hogy még az sem, mert az másik). Én megmondom ősszintén, abba a nemlétező de amúgy ~3-5% (így már nem is) középosztályba tartozom.

Ja és hogy hogy lehettem boldog a gyerek körüli bizonytalanságban. Két válaszom van ő biztatott (és még segítségemre is volt mert gyorsan produkáltunk egy boldog bár részben alibi családot férj+feleség). Így még a két tárgyalás közötti időszak második delében is már a gyerek (bizonyos egyéb okokból is) nálunk került elhelyezésre.

Minden helyén van, csak az nem hogy az én közép-európai kissé konzervatív (kis)polgári agyamban, hogy egy nagy világi kurtizán volt a nejem.

2011. nov. 11. 16:44
 33/35 A kérdező kommentje:
Ja és ugye kurtizánéknál is divat volt hogy férjhez adták már a "futamidő" alatt, nehogy kiöregedjen.
2011. nov. 11. 19:35
 34/35 A kérdező kommentje:

Te mit tennél, életed három legboldogabb éve után, ha életed társa és szerelmed bejelentené az 5-6. házassági évfordulón hogy gyereket (az első közöset) várja tőled? - De 4 éve még prosti volt?

Mit tennél ha kurtizán/luxus prosti lett volna? És mit ha szobán, vagy ha utcán, kuplerájban vagy mit tudom én hol dolgozott volna?

2011. nov. 12. 19:05
 35/35 A kérdező kommentje:
... ja vagy ha két-három hónapra más munka címén dubajozni járt volna valamelyik távoli országba New York-tól, Párizson át legyen pont akkor Dubaj vagy mit tudom én hová.
2011. nov. 12. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!