Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó alak? Gömböjű popó az van. De szép cici?
Volt már a kérdés.
Mindenkinek, aki nem nagyon kövér, így nő a melle!
Aztán majd szépen kitelik... neked is gömbölyűbb lesz, ne félj. Küldhetnél képet, hogy mit nevezel hegyesnek.
Utolsó, és meddig gömbölyödik?
Itt vagyok 17 évesen, már nem hiszem, hogy nőne a mellem, de még mindig ronda "hegyes".
Majd a terhesség alatt gömbölyödik, de ez sem igaz mindenkire. Hülyeségeket nem kéne beszélni. Ráadásul a fogyás minden esetben a melleknél kezdődik a nőknél. Ezért kell óvatosan bánni a fogyással lányok.
A mell alakja természetes elven genetika. Plasztiksebészeten tudják gömbölyíteni, ha annyira zavar. És igen, tévedés ohgy a férfiak nem szeretik a szép melleket (ez alól a homárok kivételek), de nem is esünk kétségbe, mi férfiak, ha nem kannákat hordasz. Szeretjük a szép melleket, de nem elvárás.
Bocsi de a zsírtól nem fog gömbölyödni.Max hormonális változás hatására.Esetleg még van rá remény,hogy a jövőben fejlődjön...De ha már van egy alapformája,akkor nagyjából az fog megmaradni.Nem akarlak elkeseríteni....
Képzeld nekem meg alakváltós a mellem.Alapból hegyesbb formájú,ha hideg van,vagy meleg víz éri,vagy izgalmi állapotban van érintés hatására,akkor pedig gömbölyű lesz a formája(mint egy alma).Hát én sem örülök ennek :D
24 áves korodig még gömbölyödhet, bár csodára már ne számíts.
Ill. jelentős változás lehet még a terhesség alatt, vagy ha nagyon elhízol.
14:13, ez teljesen átlagos reakció, az az oka, hogy az ingerek hatására a mellbimbó összehúzódik, és ettől az egésznek megváltozik a formája.
Jajj, lányok, értsétek már meg, hogy amit a magazinokban/filmeken láttok, az nem IGAZ! Az egy ábrázolása a valóságnak, de nem tökéletes mása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!