Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csók már megcsalásnak számít? (bűntudat)
Igen, elég durván elárultad szegény barátod. Mondd el neki, mert csak felemésztene a bűntudat, ha nagyon nagy a szerelem, talán megbocsát, és együtt túlteszitek magatokat rajta :S Sok sikert kívánok, és hogy egy életre megtanuld a leckét!
23/N
Igen! Annak számít!
Velem megcsinálták mocskos sz.r érzés!
De én is hülye voltam nem törődtem vele annyit amennyit megérdemelt volna ezt belátom...
Nekem azonnal odajött és elmondta ami "javított" a helyzeten. Egy hétig nem beszéltünk emésztettem a dolgot utána megbeszéltük és most is együtt vagyunk. Hozzáteszem ezt nagyon sokan nem nyelnék le és sokan szó nélkül elküldték volna. De nagyon szeretem és nem akartam emiatt végezni a dologgal + régóta együtt vagyunk ilyen bénaság miatt meg nem lett volna sok értelme véget vetni, higgadtan, nyugodtan kellett dönteni.
Mond el neki ha tényleg szívből szeret egy idő után lenyeli ha nem akkor lehet nem is volt olyan mély az a kapcsolat... Kellemetlen időszakod lesz de át kell esni rajta. Hajrá! :)
Hát igen. Egyik ribanc megvédi a másikat. Büszke lehetsz magadra, hogy hazugságra építettél egy kapcsolatot. Gondolom fordított esetben már rég kib.sztad volna a balhét, de ugye más szemében a szálkát is, a sajátodban meg a gerendát sem.
Nyilván te tudod, hogy ki hazudik. Érdekes, hogy pasi létemre, még tartom valamire a csókot és nem smárolom le az összes, velem szembe jövő csajt. Aki pedig egy kapcsolatban késztetést érez, hogy mással smároljon, vagy dugjon, az ne keserítse meg a másik életét, hanem hagyja ott, hogy találjon egy normálisabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!