Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan ma az összes lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ma az összes lány mint a Tesco-s alma?

Figyelt kérdés
Kívülről szép piros, de belülről rohad.
2011. nov. 6. 10:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Először még tetszett is a hasonlat :D Egyébként... nem tudom mi célból kérded ezt, de higgy nekem nem mind olyan. Csak te fogod így látni ha ebből indulsz ki :)
2011. nov. 6. 10:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Azért vannak kivételek, de a legtöbb sajnos ma már csak ilyen :S Ez van ilyen a világ.
2011. nov. 6. 10:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Kivételek mindig vannak,csak az a baj a kivételekkel hogy nem az enyémek!!!
2011. nov. 6. 10:44
 4/12 tabaki ***** válasza:
100%

Hajfelmetsző Jack felpillant a lemészárolt sarki lány mellől:

-- Nem is igaz, kívülről rohad, de belülről szép piros...

2011. nov. 6. 10:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha így indulsz neki, akkor az összeset ilyennek fogod látni. Ezt nevezik általánosításnak. Én is elmondhatnám ez a pasikról. Eddig nekem 2 volt, mind a kettő jó alaposan átb@aszott. Ettől függetlenül hiszek abban, hogy vannak még rendes pasik is...elvétve:)

24/N

2011. nov. 6. 10:46
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

Ez nem feltétlen igaz, amit írtál, kedves kérdező!

Van, amelyik kívülről is rohad, meg belülről is, bár tény, hogy az általad vázolt variáns a gyakoribb.

Nem mennék bele, hogy miért, de ez így van.

2011. nov. 6. 10:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én találtam egy normálisat, de ritka manapság. Bár lehet, hogy be vonzza az ember, de a lány ismerőseim (azok is akikkel jártam) mind normálisak voltak.

Lehet tényleg csak hozzáállás kérdése és talán olyan körökbe fordulsz meg, vagy pont olyanokat fogsz ki mindig, akik az általad leírt csoportba tartoznak.

24/F

2011. nov. 6. 11:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
akkor nekem szerencsém van, az enyém szép,okos,én voltam neki az első,igazi háziasszony,gondoskodó,kedves,jó fej és már a menyasszonyom:D 21F
2011. nov. 6. 11:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem rohadnak a lányok. Ilyet mondani. Egyszerűen túl gyerekesek. Hiába jönnek össze 10-20 évvel idősebb pasikkal, hiába gondolják azt, hogy jóval érettebbek a koruknál, hiába gondolják azt, ohgy mindent tudnak az életről, a mai huszonéves korosztály (tizenévesek felmentést kapnak, ők még lehetnek ilyenek) érzelmileg tini szintjén állnak. Túl gyerekesek, kislányok. Ritka a NŐ!

Jöhet a kontra.

2011. nov. 6. 11:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Tényleg ritka az igazi nő!!!

Viszont már a gumicsirkék már elterjedtek!!!

2011. nov. 6. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!