Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti hogyan kergetitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apollo93 kérdése:

Fiúk! Ti hogyan kergetitek el a barátnőtök hódolóit?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 13:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőm van annyira talpraesett, hogy magától elküldi, én pedig megbízok benne. Ha nagyon nem bír magával a csávó, akkor írok neki normális hangvételben egy levelet, nem keménykedek hogy majd odamegyek meg visszajövök..

17/F

2009. máj. 7. 13:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Először tényleg hagyd a barátnődet, hogy magától lekoptassa. Csak ha a másik csávó nem veszi magát észre, akkor van szükség határozott fellépésre. Első körben az is elég, ha csak megjelensz, hátha már akkor leesik neki a tantusz. Ha pedig még akkor is nyomul a nődre, hogy már te is ott vagy, akkor rá lehet szólni, hogy "öreg, most már kissé vegyél vissza", vagy hasonló. Ha ebből sem ért, az már erőszakoskodásnak számít, ami ellen már neked is jogod van erőteljesen fellépni, és az ő hibája, ha nem veszi észre magát.

Ha neten nyomulnak rá, akkor ott nem tehetsz semmit, de ott a lánynak is könnyebb dolga van. Az is elképzelhető, hogy ép ő igényli, hogy legyezgessék a hiúságát. Az is rohadtul zavaró tud lenni, de attól azért ne pánikolj be fölöslegesen.

2009. máj. 7. 14:06
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Az ismeretségi körében ismernek és hírnevem van, szóval ilyesmi gondom nincs. :)
2009. máj. 7. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de nekem aztán udvarolhatnának, elküldeném őket, mert a barátomat szeretem. Egyébként ő érdekes módon nagyn féltékeny, mindig kiakad az iwiwre, azt hiszi, hogy folyton bejelölgetnek. Pedig kiírtam, hogy kapcsolatban vagyok, meg közös fotónk is van és még mindig parázik, pedig soha senki nem akar felszedni. De ez az előző csaja miatt van. Ővele pont az iwiw miatt lett vége.

Ja de egyébként a barátom elég kigyúrt és böszme, meg sokan ismerik, nem hiszem, hogy ilyesmivel szórakoznának... Elég rossz vége lenne... :P

22/L

2009. máj. 7. 14:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
én mindíg barátnőmre bízom.. ha engem szeret nem kell neki más, és ugyis elhajtja őket.. ha nem szeret meg úgyis elhagy.. :)
2009. máj. 7. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm... először is ha a barátnőmnek más kell, akkor talál egyszer valaki mást és kész. Akárkivel összejöhet, szerintem nem is tudnám meg, de ha valóban engemet szeret, akkor nem kell félnem. :)

Ha más pasival is flörtölne mellettem, akkor elfelejtem hogy létezett valaha is, elválnak az útjaink is egy életre.

2009. máj. 7. 17:00
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Hidd el a lányoknak kell valamennyi, hogy nöljön az önbizalmuk. Ugyhogy valamennyit hagyjál de ha ott vagy és akkor is hajt a barátnődre szépen állítsd le.

Én mindig is utáltam ha a pasim nagyon féltékeny tipus álltalában hamar tönkre mennek az olyan kapcsolataim ahol a fiú nagyon féltékeny, mert sok fiú haverom van. Olyanok akinek eszükbe sincs kikezdeni velem csak hülyülünk.. 16/L

2009. máj. 7. 17:37
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
agyonverem úgy hogy ne jelentsen többet veszélyt a kapcsolatunkra,hidd el,itt más lehetőség nincs
2009. máj. 8. 11:47
 9/11 anonim válasza:
100%
Semmivel!! Ha a barátnőm szeret a srác megfeszülhet akkor sem kapja meg! Ha meg a btnőm menni akar had menjen nem erőszak.. de onnantol kezdve a szememben egy 0 hogy megcsal!
2009. máj. 9. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenki ennyire szereti a békességet?:)

Nálam változó... Van, hogy beszélek a taggal, de jellemzőbb a pofozkodás...:D

Már persze ennek egyik alapfeltétele, hogy legyen nőm...:D

Nem kergetem el, de ha kell neki, hajrá, sok szeretettel várom...

-ReapeR-23/F

2009. aug. 22. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!