Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne csapot-papot otthagynom egy lány kedvéért?

Figyelt kérdés
Van egy lány (na jó, nő, nem vagyunk már annyira fiatalok), akivel egyszer már randiztam, az elég jól sikerült, most szervezzük a másodikat. Eddig két időpont hiúsult meg, egyszer ő mondta le munka miatt, másszor az időjárás szólt közbe. A hölgy mondta, hogy ma meg holnap ráér, azonban ezek az időpontok nekem nem jók, 2-3 hete leszervezett programjaim vannak, de a hétvége okés. Ennek ellenére a legtöbb ismerősöm szerint le kéne mondanom a programjaimat, hogy találkozzak a lánnyal. Miért? Én ezt nem értem. Miért baj az, hogy egy esetleges kapcsolat elején nem fogok azonnal a nő lába előtt heverni, hanem élem a saját életem, és amikor szabadok vagyunk mindketten, akkor találkozunk csak?
2009. máj. 7. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
igazad van, még véletlenül se gondolja azt a hölgy, hogy papucs vagy, illetve nincs saját magánéleted :)
2009. máj. 7. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor alakítanám úgy a rendet,h találkozhassunk,ha nagyon odáig lennék érte.De ha még csak kialakulóban van a dolog,akkor inkább a másik progit választanám.Megmondanám neki,hogy régóta tervezett programok vannak,sajnálom.
2009. máj. 7. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak nehogy azt higgye, hogy le akarod rázni. Én a helyedben azt csinálnám, hogy fölajánlanám neki, hogy "ma tudok rád szánni 1 órát két lebeszélt programom között, de szerintem xy-kor mindketten jobban ráérnénk!"

Vigyázz, mert én már veszítettem el így fiút, hiába mondtam, hogy nem érek rá, mert más dolgom van, ő magára vette, és biztos volt benne, hogy csak le akarom rázni. Aztán szépen elmondta a véleményét (tényleg szépen), és arrébb állt. Pedig nekem szimpatikus volt, tényleg. (És azt tudjuk, hogy a lányok sokkal jobban komplikálnak, mint a srácok) 23/L

2009. máj. 7. 13:19
 4/9 A kérdező kommentje:
úgy látom, itt némi félreértés van. nem a lány miatt kérdezem, mert ő is így gondolja, hogy miatta ne mondjak le semmit, hanem 10 ismerősömből 9 mondja azt, hogy inkább a csajjal találkozzak. (egyébként nem hiszi azt, hogy le akarom rázni, attól még, hogy személyesen nem találkozunk, azért még kommunikálunk különféle kommunikációs csatornákon)
2009. máj. 7. 14:20
 5/9 A kérdező kommentje:
ja, köszönöm mindenki véleményét :) (ez kimaradt)
2009. máj. 7. 14:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Néha le kell mondani dolgokról ahhoz, hogy más dolgok meg valósuljanak, tehát ha meg beszéltek egy randit és egyszer egyikőtök nem ér ár máskor meg a másik, valakinek engednie kell, ha télleg tetszetek egymásnak és szeretnétek együtt lenni. Ha ez nem igy van akkor nem érdemes folytatni...
2009. máj. 7. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Döntsd el h kell e a csaj vagy sem!

2009. máj. 7. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pedig, ha a lány megértő, és tud is a programjaidról, szerintem nyugodtan menj azokra, és majd bepótoljátok a találkozót! Sőt, mondhatod neki, hogy majd kárpótolod, és sokkal jobb dolgot találsz ki, mint amit most össze tudtatok volna hozni. :)
2009. máj. 7. 15:17
 9/9 A kérdező kommentje:

4.nek: hétközben eddig 2 alkalom hiúsult meg, de a hétvége az oké lesz. pont ezért nem értem az ismerőseimet, ezen az 1-2 nap csúszáson már igazán nem múlik semmi.

5.nek: még nem tudom, pont ezért akarok még vele találkozni.

6.nak: tud persze. kitalálni programokat meg sosem volt gyenge oldalam :)

köszi mindenkinek.

2009. máj. 7. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!