Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tettetek volna a helyemben?
Beszéltem volna vele komoly hangnemben, hogy ez így nem megy tovább. Úgy értem, a barátnőmmel.
Aztán ha nem érti meg, az már az ő baja, én is szakítottam volna vele. Ha jutottam volna valamire a hegyi beszédemmel, akkor természetesen ment volna tovább a kapcsolat, mert bizalom nélkül én nem folytatok kapcsolatot.
Mivel jó a beszélőkém van és jó emberismerő is vagyok (nem tudnak nekem hazudni) az édesanyjával is megbeszéltem volna a dolgot, még ha egy picit pszichopata hangvételbe is. :)
20f
Mindent jol csinaltal azon kivul hogy :
-a telefonod legyen bekapcsolva, akkor is ha hiv akkor mond meg hogy nem es kesz(vagy amit jonak latsz)
-a facebookrol nemkellett volna torold magaD!
Most visszaigazolást vársz a megfutamodásodra?! FRÁSZT.
Az anyját kellett volna face-to-face komoly hangnemben kedves szavakkal a halál f@szára elküldeni, nem a lányával szakítani.
Mézesmázos szemben? Tekerd addig a szavait, amíg ki nem köhögi a lényeget.
Gyáva vagy te, nem erős.
22:28
A nagykorúság sajnos nem feltétlenül jár csípőből a különéléshez szükséges egzisztenciával. A helyzetből egyértelmű, hogy a lány családjától nem várhatnának támogatást, a fiú családjától pedig nem elvárható, hogy egymaguk finanszírozzák külön életüket. Sajnos az élet nem habos torta...van, hogy annak tűnhet, ha összejönnek az ember dolgai, de van olyan helyzet, amikor a hirtelen, érzelmi alapon való döntések helyett ésszel kell gondolkodni, mert sokszor az ilyen jellegű rosszul meghozott döntések sodorják "válságba" az ember életét...tehát az általad javasolt változatot SEMMIKÉPP SEM AJÁNLOM, és nem téged akarlak savazni, csak ez az általad vázolttól sokkal kényesebb dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!