Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álltok hozzá, ha a barátnőtök kettesben találkozgat más sráccal, aki állítása szerint csak barát?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 17:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17:24 ezen besírtam >.<"
2011. nov. 5. 17:28
 12/25 A kérdező kommentje:
kösz :)
2011. nov. 5. 17:29
 13/25 anonim ***** válasza:

Ha régebben ismeri mint téged akkor neki van igaza,Te meg ne féltékenykedj.

Ha Te ismered régebben a lányt, akkor meg madár vagy.

2011. nov. 5. 17:32
 14/25 anonim ***** válasza:
Madár? Hát hiszen akkor biztos megittál pár RedBullt, hiszen a redbull szárnyakat ad!
2011. nov. 5. 17:33
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem ez gyanús. Ha mostanában ismerte meg a tagot, akkor nagyon gyanús. Ha már valami régi gyerekkori barát/osztálytárs/ilyesmi, akkor csak kicsit gyanús.
2011. nov. 5. 17:51
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha őszintén megmondja és pl bemutatja a srácot neked mint barátot az akkor jó. Nekem is vannak srácok akikkel dumálok, találkozunk is, semmivel nem másabb mint amikor lányokkal.

Ha úgy érzed sunnyog és zavarba jön ha szóba kerül a srác akkor gyanakodj. Higyj a megérzéseidnek. Ha nem látsz semmi gyanúsat a viselkedésében nem jön zavarba, akkor ne problémázz ezen.

A srác akivel kavarok (nem járunk csak találkozgatunk) esküszik, h nem fekszik le mással csak velem. De rengeteg szebbnél szebb csaj barátja van. Tényleg szépek, nálam is sok szebb van. De a viselkedése nem gyanús, nem titkolózik, tudom, ha találkozik velük stb.

Figyeld a lányt és az érzéseidet.

26L

2011. nov. 5. 18:31
 17/25 anonim ***** válasza:
Gyanús! Én már csak tudom....
2011. nov. 5. 18:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Az a kérdés hogy neked ez mit okoz? Ha túlságosan féltékeny vagy, és fáj / stresszelsz miatta, akkor mindenképpen mondd el a barátnődnek hogy ez feszültséget okoz neked, ami nem jó. Ha ezek után is találkozgatni szeretne vele, akkor egyértelmű hogy az illető fontosabb neki
2011. nov. 5. 19:13
 19/25 A kérdező kommentje:
Azért én nem várhatom, hogy ne találkozgassanak, és ha rákérdezek, nyilván azt mondja, semmi nincs köztük. Nem tudod mindig észrevenni, mi az ábra. Én tudok jól színlelni, egy lány még inkább.
2011. nov. 5. 20:36
 20/25 anonim ***** válasza:
Én mindig szeretem az egyszerű megoldásokat: nyomozz utána. Egyszer lesd ki, amikor találkoznak. Az első mozdulatból le lehet szűrni, mi van köztük. Elég csak a találkozásuk első 5 percét látnod, milyen gesztusokat váltanak, és tessék, ott az igazság. Az emberek hazugok. Nők is, férfiak is.
2011. nov. 5. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!