Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm "leszidott" engem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm "leszidott" engem, szerinte nincsen tartásom a férfiak és párkapcsolat kezdési ügyben, igaza van? 18L

Figyelt kérdés
Arról beszélgettünk, hogy mi a véleményünk a hagyományos udvarlási szokásokról, mennyire célravezető ez a mai világban9 Véleménye szerint ennek így kell maradnia, valamint neki nem kéne olyan fiú aki nem képes udvarolni neki "meghódítani öt". Én úgy feleltem, hogy szívem szerint én udvarolnék egy fiúnak, szívesen hívnám randevúra, mert nem szeretnék várni és a jelküldözgetésnél is többre tartanám ha én mondhatnak ki nyíltan az érzéseim először, én csókolhatnám meg a fiút stb ... Ö ledöbbent, elképedt és azt mondta hogy "Ezt nem hittem volna rólad! Hat nincs benned semmi nőiesség iránti vagy? Hol van a tartásod, erkölcseid? Ne haragudj, de nagyon ciki amiket most mondtál, nem nőhöz méltó!" Én nagyon elszégyeltem magam, ö pedig tovább korholt engem... Szörnyen érzem most magam és az ö szavai járkálnak elmémben most is! Mintha nem is érezném most magam nőnek, legalábbis nem vagyok úgy kibékülve a nememmel mint eddig, el vagyok keseredve... Teljesen kiborultam, mert eddig boldog voltam hogy lány lehetek, de most legszívesebben eldobnám magamtól a nemem... Szerintetek igaza van?
2011. nov. 5. 00:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
5%
Jó, napietus, tudod mit, nem fogok veled emiatt veszekedni éjjel 1kor, legyen neked igazad, mert ahogy figyelem nem tudod elviselni, ha nem neked van igazad.
2011. nov. 5. 01:07
 12/30 Shai-Hulud ***** válasza:
37%

Kedves Etus!

És vajon hol van az az egyenjogúság, amiért a nők annyit küzdöttek?

"SOSEM kerül az ember olyan helyzetbe, hogy egy férfi visszautasíthassa"

Értem, szóval ez legyen csak a férfiak kiváltsága...

Azért érdekesnek tartom, hogy a női egyenjogúságról csak olyankor van szó, ha a férfiak vélt vagy valós "előjogairól" van szó. Olyankor miért nem akarnak a nők egyenjogúak lenni, mikor a férfiak előre engedik őket, vagy átadják a helyüket, és hasonlók...

Pedro

2011. nov. 5. 01:13
 13/30 napietus ***** válasza:

Pedro, intelligensebbnek gondoltalak annál, minthogy ilyen demagóg szöveggel gyere :)

szóval: az egyenlőség törvény előtti egyenlőséget jelent. jogi fogalom. a törvény előtti egyenlőség annyit tesz, hogy nem lehet senkinek kevesebb joga pusztán neme, származása illetve vallása miatt mint a többieknek. ennek semmi köze az udvariassághoz, még kevesebb köze van az udvarláshoz. előbbire példa: egy idős ember egyenlő velem mint állampolgár, mégis kinyitom neki az ajtót.

2011. nov. 5. 01:15
 14/30 anonim ***** válasza:
Az egyenjogúság és az illem nem ugyanaz, kedves Pedro.
2011. nov. 5. 01:19
 15/30 KBéé ***** válasza:
69%
Pár éve még én is úgy gondoltam hogy nem fogok én udvarolgatni stb..Aztán szerelmes lettem, és bizony 8 hónapnyi sóvárgás után úgy döntöttem hogy a tettek mezejére lépek kicsit rámenősebben a tudtára adtam a szándékaimat. Jó döntésnek bizonyult mert 2 éve együtt vagyunk, és meg sem fordult a fejemben hogy veszettem volna a méltóságomból sőt kifejezetten büszke is vagyok magamra. :)
2011. nov. 5. 03:54
 16/30 anonim ***** válasza:
38%

Ma már sok olyan kapcsolat van, ahol a lány kezdeményezett. Miért is ne? Sok félénk srác van manapság, aki nagyon nagyra értékelné, ha a lány nyitna, utána a többi már menne magától.

Napietusnak és a másik válaszolónak üzenném, hogy néha nem ártana a másik nem fejével is gondolkodni. Elmondom, miért.

Rengeteg olyan lány van manapság, akit nem tudnék másként jellemezni, mint genetikai hulladék. Szépnek szépek ugyan, de ezen kívül semmi mást nem tudnak felmutatni.A legkedvesebb szórakozásuk, hogy elhitetik a srácokkal, hogy van esélyük és udvaroljanak nekik! A fiúk lépnek, a csajok visszatáncolnak és még nevetségessé is teszik őket. amikor pedig sokadjára fordul elő ilyen, az a fiúkat a béka segge alá vágja. Akármilyen hihetetlen, mi is emberből vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy sok lány sírógörcsöt kapna, ha megcsinálnák vele azt, amit a fiúk nap mint nap kénytelenek végigélni. Könnyű szónokolni a férfiasságról, az önbizalomról, stb..., ha nem nekünk magunknak kell helytállni.

2011. nov. 5. 08:35
 17/30 anonim ***** válasza:

Nálam nem nyerők a félénk srácok. És valóban igaz, ha csak úgy odaveted magad a srácnak, nem fog annyira értékelni, mintha ,,megharcolt" volna érted. Ezt sajnos tapasztaltam.. Persze lehet kivétel.

A mostani páromnál én kezdeményeztem, de úgy hogy ezt nem vette észre. 3-4 hónapig udvarolt nekem, amíg szerelmet nem vallott. 4 éve élünk együtt, boldogok vagyunk, azóta is emlegeti, hogy meg kellett szenvednie értem, de megérte. :D

26N

2011. nov. 5. 09:04
 18/30 anonim ***** válasza:

ma 08:35-ös van ilyen, lehet ez nem szórakozás, lehet csak esélyt adtak. Sokszor utólag jön rá az ember, hogy még sem fog működni a dolog.

Egy felnőtt huszonéves nő szerintem nem csinál ilyet szórakozásból.

2011. nov. 5. 09:09
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

"Én úgy feleltem, hogy szívem szerint én udvarolnék egy fiúnak, szívesen hívnám randevúra, mert nem szeretnék várni és a jelküldözgetésnél is többre tartanám ha én mondhatnak ki nyíltan az érzéseim először, én csókolhatnám meg a fiút stb "

Megteheted, de tudnod kell azt is, hogy az igazi férfi szereti meghódítani a nőt! Ha te hívod el randizni, te csókolod meg először stb., akkor a lehetőséget veszed el a férfitól a hódításra. És az egy nagyon jó érzés, ha a kiszemelt férfi úgy kezel, mint nagybetűs Nőt! :)

Vannak olyan teddide-teddoda pasik is, akiket kimondottan irányítani kell, meg kezdeményezni, de általában az ilyen pasikkal más dolgok sem stimmelnek, ez a tapasztalatom.

2011. nov. 5. 10:01
 20/30 anonim ***** válasza:

igaza van, legyen már tartása. és hidd el, nem bántani akart ezzel, hanem a te érdekedben szólt neked. nem rád, hanem érted dühös és ez nagy különbség. meg akar kímélni a jövőbeni csalódásoktól.

ha egy lány fut egy fiú után, udvarol neki, akkor legjobb esetben is szánalmas, kiröhögik, és hidd el a fiúknak nem fogsz kelleni. és nem azért, mert bátor vagy, hanem mert nem adod meg nekik a hódítás örömét!!

2011. nov. 5. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!