Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit csinálnátok, ha kiderülne ez a pasitokról?
volt ilyen :D én is megcsaltam, elmeséltem neki, milyen volt, hozzátettem, hogy hál' Istennek vannak igazi FÉRFIAK is ebben az országban, akik legalább dugásra jók, mert ő arra se, aztán dobtam. kéjesebb érzés volt a legnagyobb orgazmusnál :D
29/n
Szakítanék vele, mert ha megcsal, az azt jelenti, hogy már nem szerelmes belém, úgy pedig semmi értelme együtt lenni valakivel.
20/L
Ha rajta kapnám őket akkor az amerikai megoldást választanám, hogyaszongya: "Feküdj rá pajtás, úgy egy golyó elég lesz!" De ha skót lennék megkérném őket, hogy legalább a villanyt kapcsolják le, ha francia lennék akkor beszállnék :D
De mivel magyar vagyok így dobnám.
Megbizonyosodnék róla (nem tőle!), hogy 1005-osan igaz-e a másik kapcsolat. Ha igen, kidobnám, meg sem akarnám hallgatni a "mentségeit", mert erre nincs mentség. Látni se akarnám többet, a cuccaimat is mással hozatnám el tőle.
Aztán valószínűleg megpróbálnék felgyógyulni, mert egy világ omlana össze bennem, ha ez a jelenlegi kapcsolatomban történne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!