Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus, rájöttem, hogy a barátnőm pasija velem csalta meg a barátnőmet?!?! Mit csináljak most?
Körülbelül 2 hónapja egy sráccal összejárunk dumáltunk beszélgettünk és nagyon bejöttünk egymásnak ezért 2 hete 3-4 naponta átmentem hozzá és ott aludtam és le is feküdtünk. Erre a barátnőm elkezdett gyanakodni a barátjára hogy megcsalja és nekem mondogatta én meg biztattam biztos nem. Aztán véletlen összefutottunk és bemutatott neki. És az a barátja akivel én összejártam. Teljesen meglepődött a srác és én is és úgy tettük mintha nem is történt volna semmi. De a srác továbbra is találkozna velem, persze a barátnője mellett.
De én olyan bűntudatot érzek és a barátnőmnek nem tudom hogy mondjam el vagy sem de utána biztos soha többet nem beszélne velem:S
Te jó ég, ez bazi nagy szívás.
Hát, azt hiszem erre csak az őszinteség lehet gyógyír - ülj le beszélgetni a barátnőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!