Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam fel a figyelmét magamra?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon bejön. Kedves, jófej vicces stb.:D viszont szerintem nem néz többnek egy ismerősnél. Néha lájkolja egy-egy képemet facebookon, meg beszélünk egy pár szót ha találkozunk. De semmi több.:/ Egyébként az öccsével jóban vagyok.
köszi.
17/L
2011. nov. 3. 16:47
11/13 anonim válasza:
hány évesek vagytok? van cickód akk hordj kivágotabb polókat az öcsét felejtsd el mert a végén azt hiszi h ő kell neked nem a pasi
:D sok sikert! :D
12/13 A kérdező kommentje:
én 17, ő 21 :) az öccsével csak haverok vagyunk. :)
2011. nov. 6. 18:44
13/13 anonim válasza:
öccsével csak haverok?? amikor én összeakartam jönni egy pasivel, nekiis volt öccse és én jóban voltam vele. egyszer elém áll a pasi h tetszem neki és szívesen járna velem de látja h az öcse érdekel engem. annyira ciki volt erre csak ezt tudom mondani pedig az öccsével csak dumáltunk hogy megy a suli meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!