Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok arra ha a párotok úgy megszorítaná a karotokat hogy lila foltos maradna?
Figyelt kérdés
De nem agresszióból hanem "játékból".2009. máj. 6. 16:36
1/7 A kérdező kommentje:
én kezdtem , csak aztán ő visszacsípett és hát ez lett...
2009. máj. 6. 16:37
2/7 anonim válasza:
Nem kell ilyen durvan "jatszani". En harapdalom a paromat, o is vissza szokott csipni meg harapni, de figyel arra hogy ne maradjon nyoma, illetve hogy ne fajjon.
3/7 anonim válasza:
Mi csikizni szoktuk 1mást, annak nincs látható nyoma:D
4/7 anonim válasza:
hát ha nem szándékosan csinálta akkor elnéznék fölötte, max megkérném h máskor ne ilyen hevesen.
amúgy az én barátom egyszer már "eltörte" a kezem, azért írom így, mert igazából én voltam a hibás. pont oda nyújtottam ki a kezem, ahová ő befutott és nekicsapódott a falnak, mert azt hittem, lassítani fog és át fog karolni... de ő már túl későn vette észre, így... :)
de nagyon szomorú lesz, ha erre gondol, most sem verte még ki a fejéből h az ő hibája, pedig egyértelműen én voltam a hülye :D
6/7 anonim válasza:
ilyen "balesetek" előfordulnak....bocsánatot kér, aki csinálta, és megy minden tovább ahogy addig
7/7 anonim válasza:
Csodálkoznék, hogy a fele olyan súlyú barátnőm, mint én, mennyit izmosodott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!