Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál ezért a barátoddal?
fú nem is tudom hol kezdjem.
A barátomnak van egy lány barátja (a lány utál,gyűlöl, ki akar fúrni, és odáig van a barátomért) ez engem nem is zavart, mert hát engem szeret a barátom, én is szeretem őt, így nem volt okom féltékenykedni. Nála voltam, egy picit összekaptunk, leültem gépezni és megakadt a szemem hogy ő ezzel a lánnyal levelezik. Picit beleolvastam és olyanokra bukkantam, amiktől leesett az állam.
A lánynak folyton ócsárol,kibeszél, olyanokat írt neki a párom h bárcsak ott lenne vele, magához szorítaná, megbánta h velem jött össze és nem vele, meg belőlem elege van , csak nem tud elszakadni. csak folyt a szenny rólam, köztük meg a sok flört. Nagyon kibuktam hiszen mindig próbálok a kedvében járni ,és tökéletes lenni neki. Elhangzott olyan is, hogy tiltson le engem a barátom hogy ők nyugodtan tudjanak beszélgetni ilyenek.
Ez engem mélységesen felháborított, hisz nekem azt az oldalát mutatta ami tökéletes szerelmes odaadó és még folytathatnám.
Szakítani akartam vele, de kibukott, zokogott, majdnem összeesett az idegtől, és hányt is, így azt mondtam h aludjon rá pár napot..
nem tudom mit csináljak, nem tudom.. Mit tennél a helyemben ?
20/L
Nem igazán értem, hogy miért gondolkozol ezen a dolgon. Szerintem eléggé egyértelmű. Engem nagyon nem tudna meghatni, hogy sír zokog. Amit írt az valóban kiakasztó, teljesen összetörtem volna.
Ha velemaradsz, akkor hogy fogod elhinni neki akár egy szavát is?
Szó nélkül szakítanék. Mi kell még? Amíg megcsal? Vagy már megtette....
A véleményét leírta már rólad. Kihasznál, és hülyének néz. Úristen! Mekkora f.szkalap a pasid.... szegényem :S :S :S
Én ilyet találnék, szó nélkül kidobnám a srácot. Keress egy olyat aki megbecsül!! Kell neked ez az alázás?
22/l
én úgy vagyok ezzel, hogy (lehet, hogy szemétláda stílus) egye meg amit főzött. én is így dobtam ki a páromat 5 hónap után...
ha már van bátorsága hozzá akkor ahoz is legyen hogy vállalja a következményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!