Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után érzetétek azt, hogy már szerelmesek vagytok a párotokba?
1 hónap kb, de azért ilyen sok idő mulva mert ugy jöttünk össze h még az előző barátomat szerettem..
de 1 hónap alatt egymásba szerettünk és most 1 éve vagyunk együtt :)
Én meg úgy voltam szerelmes 2x, hogy nem is jártam velük. :(
17/L
: )
én egy hónapja vagyok együtt a barátommal de még nem érzem, hogy szerelmes lennék: S
de mindenkinél máshogy van ez is, szóval még nincs baj úgy érzem : )
Akkor még számomra is van remény? Lehet szerelem, ha az elején a szikra megvolt, de most újra nem érzem ugyanazt?
Mert ahogy itt olvasom a válaszokat: igen, 1 hónap után én majd' megbolondultam, hogy nem lehetek vele, annyira hiányzott, úgy éreztem, vele fogom leélni az életemet, azt hittem, megtaláltam, akit kerestem... De mostanában nem érzem ezt, amit az elején... Vajon van még remény? :S
Reméltem, lesznek itt válaszolók, akik hónapokat vártak a szerelemre... De az 1 hónapon és a fellángoláson már rég túl vagyok...
Szeretem őt, de nem vagyok szerelmes.
Nincs más, akiért elhagynám, de félek, hogy majd megismerek valakit, aki kizökkent ebből, és akiért elhagyom, mert menthetetlenül beleszeretek... óóóh, ha kitalálom, hogy tegyem föl a kérdést, ki is írom... :S (22/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!