Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagálnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok, ha a párotok félig meddig burkoltan tudatná veletek, hogy sem szépek, sem csinosak nem vagytok számukra?

Figyelt kérdés

Ha azt mondanád 1 lányra,hogy: "deszép" az ő válasza az lenne,hogy te is lehetnél olyan!És évek óta együtt vagytok!

Kiderülne,hogy egyáltalán nem is vagy az esete és,hogy egyáltalán nem tetszel neki!

2011. okt. 31. 23:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
biztos nagyon nagyon rosszil esne...viszont nem véletlen volt veled... az egy másik dolog hogy mi tetszik neki.
2011. okt. 31. 23:44
 12/22 A kérdező kommentje:
Jajj igen...azt megkaptam,hogy ocsmány vagyok,de jó a szívem!Blablabla...ez férfiből van...tuti nem fontosabb neki a kedvesség 1 pár csöcsnél! :S
2011. okt. 31. 23:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
megmondanám neki hogy sztem meg szánalmas hogy valaki csak azért legyen velem, mert a jobb nőkhöz nem elég férfias...
2011. okt. 31. 23:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Azért a hosszú évek alatt te is tehettél volna valamit, hogy legalább megpróbáld kielégíteni a vágyait. Hasonló volt amikor a lány kerek perec kijelenti hogy márpedig ő soha nem fogja a szájával azt csinálni. És el sem fogadja a férfitól! Én viszont miért mondanék le arról amit élvezek? Van olyan nő aki szereti adni és kapni is.

Ő is olyat fog keresni aki felveszi a miniruhát vagy a rövidnadrágot legalább néhanapján az ő kedvéért. Állandó a papolás a kompromisszumokról, de úgy látszik a nők ezt is csak kapni szeretik.

34 ffi

2011. nov. 1. 07:45
 15/22 anonim ***** válasza:

de szep!--te is lehetnel olyan!!!---

lehet felreertetted????

lehet ezzel azt akarta mondani, hogy benned is megvan mindaz ami abban a masik lanyban csak te nem hozod ki magadbol. lehet arra akart celozni, hogy te gyonyoru lennel csak mostanaban nem torodsz magaddal.

Egyebkent sok pasi bunko, nem azert mert az akar lenni, hanem mert eszre se veszik, hogy megbantanak minket. Mi nok sokkal erzekenyebbek vagyunk.

De lehet tenyleg annyira idiota, hogy csak a szepseget nezi, a modelleket. a ferfiak mindig a bombanorol almodnak, aztan mikor emiatt elveszitik a hozzajuk hu es kedves igazi valodi not, rajonnek arra mit is jelent a bombano. szerintem erettseg kerdese. Ha valaki nincs azon a szinten, hogy ertekelni tudja a belsot, akkor az meg nem kesz a kapcsolatra. ebben az esetben ne torodj vele.

Gondolom tok szep lany vagy, es ezert is sertodtel meg. ne foglalkozz vele.

vajon miert akar most visszakapni?

es visszaengedet?

ne rogton KERLEK!!!! hagyd ot szenvedni, hagyd ot bombanokkel szorakozni, aztan lehet rajon arra mi a szepseg.

De mindenkepp tisztazd vele mert lehet felreertetted.

egyebkent en is kidobtam volna es megsertodtem volna, tudom konnyu mondani hogy ne torodj vele, de akkor is bant.

engem pl megcsaltak mert a pasim, a volt pasim szerette a szep konnyu noket. en is helyes vagyok allitolag, de azert jo kis onbizalomhianyt teremtett nekem.

legy eros, szia:)

30 l

2011. nov. 1. 10:36
 16/22 anonim ***** válasza:
utolso vagyok!!!! elfelejtettem mondani: csipd ki magadat minden nap, de ne vidd tulzasba!!!
2011. nov. 1. 10:38
 17/22 anonim ***** válasza:
9%

Kérdező látom a kifogás meg van.Jöttök ezzel a betegség dumával,nem tudtok lefogyni,nagyon kamu és rossz ne haragudj.Mér nem teszel érte,hogy lefogyj,mér nem jársz utána,elfogadod így,jó ahogy van?

Pedig muszáj lesz változnod,mert van egy mondás:,,amit otthon nem kapok akkor megyek másik helyre ahol jobb a kiszolgálás".

Mér nem mész tornázni,az a baj veletek nőkkel lusták vagytok,meg átlagosak tisztelet a kivételnek.

Tessék járjál edzeni,diétázz,hordjál p_csa szoknyát,legyél nőies,mert sajnos a nőiesség hal belőletek kifele,farmer-póló oszt jól van.

Nagyon gáz a hozzáállás,akkor ne csodálkozzatok ha a pasi talál egy csinibabát.

Mindenért tenni kell,MOST.

24F

2011. nov. 4. 12:38
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
pcsa szoknyát hordjon akinek két anyja van, nekem jó alakom van, de nem vagyok útszéli, akinek az kell, az keressen olyat, van elég, mondjuk hatvan után Salgótarján mellett az út mentén...már bocs.
2011. nov. 4. 13:10
 19/22 anonim ***** válasza:
Kimondta azt,hogy az útszéli aki kirívóan öltözködik,szerintem az csak dekoratív nő,nem értem ezt a hozzáállást,mert néhány okos kitalálta,hogy ez k_rvás,pedig egyáltalán nem,sőt nagyon is szép és szexi,nem ettől k_rva valaki.Viszont ha valaki megteheti igenis legyen dögös és belevaló csaj.
2011. nov. 5. 01:28
 20/22 anonim ***** válasza:
tőlem aztán az mutogatja a s*ggét aki akarja, én azért nem teszem, mert más az élethelyzetem és az értékrendem. Ha neked ez jön be, keress egy olyat akinek szintén tetszik. Mi azt hiszem nem zavarjuk egymás köreit :)
2011. nov. 5. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!