Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex, avagy még korai, vagy sem? Ti mit gondoltok?
Barátnőmmel lassan egy hónapja együtt vagyunk és tényleg nagyon szeretjük egymást... most már eljutottunk olyan szintre, hogy akár egy heves csókkal fel tudjuk izgatni egymást, de szex még nem volt közöttünk. Mind a ketten nagyon szeretnénk, de én még szűz vagyok és kicsit félek, hogy elszúrom ezt az egészet. Barátnőm amúgy is kicsit hiperaktív és nem tudom, hogy képes lennék-e tartani vele az "iramot". Sajnos amúgy is csak hétvégenként tudunk találkozni és nem mindig tudunk sokat együtt lenni, tehát tényleg szeretném, ha az a kevés idő is nagyon boldogan tellene közöttünk!:) Légyszi CSAK NORMÁLIS válaszokat írjatok... köszi!:)
18/F
hát,ha 15lennétek akkor mondanám,h várjatok még vele,mert 1hónapja jártok,az akkor ha heti 1tali,akkor összesen 4tali,az alatt azért annyira nem kerülhettetek egymáshoz közel testileg,és annyi jó van a szexen kívül is,minek azonnal szexelni,de így h 18évesek vagytok,így döntsétek el ti,ne mi!:)
ha a csaj szerint is oké a dolog,akkor szedd össze magad,és mutasd meg mit tudsz..egyszer el kell kezdeni gyakorolni,tapasztalatot szerezni:P
17L.
Előszőr pettingeljetek. Megismered a testét és valamennyire rájössz mennyire vagy otthon a sexben.
Ha mégis megkivánjátok akkor egymást jobban akár még sexbe is átnyergelhettek. Azért gumi legyen nálad még ha csak pettinget tervezel. sose lehet tudni.
20|F
Hát tudod...
Én ugyanígy voltam barátommal! :)
még mindig sajnos csak hétvégente tudunk találkozni, szerintem várj még vele egy picit, legalább egy hónapot még, addig pettingeljetek, "játszadozz" vele, talán még jobban is fogja élvezni ezt az egész dolgot és mikorra odakerültök, hogy most már azon a szinten van a kapcsolatotok, hogy jöhet a szex is, mert ismered a társad testét, illetve, hogy mit szeret!:) Elsőnek szerintem tanulmányozd ki rajta, hogy mi a kellemes neki, illetve neked! :)
Én is nagyon szerettem volna, de nálunk pl: csak 5-6. hónap után történt meg ez az egész, addigra kiismertük egymást, és azóta is együtt vagyunk ennek már 14 hónapja! :)
Rem segítettem valamit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!