Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van 1 lány aki valamiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány aki valamiért megutált és nem tudom hogy miért. Pedig nem szoltam neki semmi rosszat?

Figyelt kérdés
msn-en szoktam beszélni vele és ha ráírok csak azt a választ kapom hogy haggyál!lécci segítsetek hogy mit csináljak.előre is köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 5. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked kéne valahogy kideríteni, hogy mi a baj, közös ismerősök... Vagy csak msn-ről ismered? Élőben nem is? Mert akkor ne reménykedj :/
2009. máj. 5. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Mivel a gondolatolvasás bámulatos képességével még mindig nem vagyok megáldva ( a fene vigye el! ), ezért az első válaszadóval egyetértve még annyit mondhatok, hogy rá is kérdezhetsz. "Esetleg megmondanád mi bánt?" - "Valami rosszat tettem?" -> most ezek elég bénák így, de nem ismerem teljesen a helyzetet.

A legjobbakat!

Sárky

2009. máj. 5. 19:26
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.ismerem személyesen is.de nem akar beszélni velem:( eddig nagyon jól elvoltunk és a barátai is monták hogy semmi bántót nem montam neki.és ez engem nagyon bánt hogy nem akar beszélni velem.ha ráírok msn-en a válsz hogy haggyál...akármit írhatok neki mindig ezt írja vissza:S
2009. máj. 5. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Értem. ( nemám )

Annyit tehetsz akkor, hogyan személyesen is megkérdezed, de ügyelj rá, hogy kedvesen, megértően tedd és semmiképp ne vidd túlzásba a kérdezgetést. Ha kétszer-háromszor-négyszer megtetted, akkor várj vele, majd csak megbékél azzal a problémájával, ami nem veled van.

Sárky

2009. máj. 5. 19:48
 5/9 A kérdező kommentje:
de ha meglát mindig elkerül meg elfut:S én meg nem szeretném hogy úgy vegye hogy zaklatom:S
2009. máj. 5. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:
elég éretlen .. hány évesek vagytok ?
2009. máj. 5. 20:26
 7/9 A kérdező kommentje:
én 18 ő 17
2009. máj. 5. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha ez egy romantikus film lenne, akkor utánafutnál, elkapnád, átölelnéd, a szemében néznél és megcsókolnátok egymást.

De mivel ez a valóság ( legalábbis azt hiszem ), ezért várj és légy vele türelmes. :)

Sárky

2009. máj. 5. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Minek foglalkozol egy ilyen öntelt libával? Nem ő fingja a passzátszelet! Közöld vele hogy forduljon föl, lehetőleg még tegnap, és töröld a francba a listádról.

Az ilyenekkel normális ember nem tartja az egyoldalú kapcsolatot.

2010. jan. 5. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!