Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány aki valamiért megutált és nem tudom hogy miért. Pedig nem szoltam neki semmi rosszat?
Mivel a gondolatolvasás bámulatos képességével még mindig nem vagyok megáldva ( a fene vigye el! ), ezért az első válaszadóval egyetértve még annyit mondhatok, hogy rá is kérdezhetsz. "Esetleg megmondanád mi bánt?" - "Valami rosszat tettem?" -> most ezek elég bénák így, de nem ismerem teljesen a helyzetet.
A legjobbakat!
Sárky
Értem. ( nemám )
Annyit tehetsz akkor, hogyan személyesen is megkérdezed, de ügyelj rá, hogy kedvesen, megértően tedd és semmiképp ne vidd túlzásba a kérdezgetést. Ha kétszer-háromszor-négyszer megtetted, akkor várj vele, majd csak megbékél azzal a problémájával, ami nem veled van.
Sárky
Ha ez egy romantikus film lenne, akkor utánafutnál, elkapnád, átölelnéd, a szemében néznél és megcsókolnátok egymást.
De mivel ez a valóság ( legalábbis azt hiszem ), ezért várj és légy vele türelmes. :)
Sárky
Minek foglalkozol egy ilyen öntelt libával? Nem ő fingja a passzátszelet! Közöld vele hogy forduljon föl, lehetőleg még tegnap, és töröld a francba a listádról.
Az ilyenekkel normális ember nem tartja az egyoldalú kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!