Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én izgulok a bemutatástól?
Figyelt kérdés
Félek bemutatni a barátnőmet. Igazából nem félek, hanem izgulok, vagy nem tudom. Anyu, apu látták már. Ismerik. Stb. Igazából a nagycsaládtól parázok picit, hogy keresztanyukámék, unokatesóim stb. Ez normális?2011. okt. 30. 21:43
1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? - Am meg nem kell mindenkinek az orra alá dörgölni a barátnődet, ha pont úgy alakul hogy ottvan nálad a barátnőd, és keresztanyád, avgy nagyanyád éppen , akkor persze , nekik mutasd be akkor és ott, de nem kell végigcipelni a családon, lehet hogy neki is kellemetlen lenne
2/5 A kérdező kommentje:
17 vagyok igazából, nem akartam csak sokszor van úgy hogy itt van mikor jönnek hozzám, és mivel messze laknak igy sokat kell velük foglalkozzunk. Meg nekem is ugye csak kint kell legyek, és akkor félek hogy barátnőmnek kellemetlen. Meg nem tudnék ura lenni a helyzetnek.
2011. okt. 30. 21:52
3/5 anonim válasza:
Miért?? annyi az egész , h kint ültök: -Mama, ő a barátnőm Sanyi
-Sanyi, Mamám.
4 hónapja vagyunk együtt
ennyi!
4/5 anonim válasza:
Nem tudom, mi olyan nehéz ezen, ő a barátnőd, vagy abban a korban. Hát?
5/5 anonim válasza:
ezen nem kell paráznod. mikor az én pasim bemutatott a szüleinek, igazából nem is volt megbeszélve, hogy na most akkor bemutatlak szülőknek, annyi volt, ahogy előttem írták, hogy anya, ő a barátnőm, barátnőm, ő anya. ennyi :D és én sem paráztam egyáltalán, tök aranyosak voltak, komolyan. szóval nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!