Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni azt hogy rájöjjön a barátnőm milyen érzés az ha folyton csak baszogat stb?!
Figyelt kérdés
A barátnőm végig olyan embert keresett mint én tényleg mindenbe én vagyok neki a legjobb!de sokszor mondja paraszt vagyok stb..hol ott ez nem igaz ő is tudja!mindent megadok neki minden téren kedves vagyok hozzá össze is illünk!mit tegyek hogy éreztessem vele hogy pont én nem vagyok paraszt és hogy ő is tehetne érte hogy megmutassa mennyire fontos vagyok neki!Mindig mindent együtt csinálunk mindenbe megkapja amit akar ,nem hiszem hogy ennyit érdemlek:S olyton én legyek kedves meg odaadó ,ő is tehetne valamit értem! értelmes válaszokat köszi 21! F2011. okt. 30. 16:45
11/15 anonim válasza:
Pont azért parázik, hogy elveszít, mert többet jelentesz neki, mint az eddigiek. Az a baj, hogy minél inkább úgy adódik az életetek, hogy ő tud ellenőrizni, annál inkább nem fog engedni semmit, mert belekényelmesedik a nyugalomba és sokkal jobban fel fogja zaklatni egy hirtelen félelem, mint most, amikor gondolom többé-kevésbé állandóan fél. Később már az is baj lesz, amit most még elvisel.
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor végülis szerelmes csak neki ez új hogy valaki jó hozzá és így reagál..
2011. okt. 30. 18:47
13/15 anonim válasza:
Ha nem érdekelnéd, akkor nem lenne féltékeny. Illetve lehet hogy lenne, de csak azért, mert sértené az egóját. Akkor nem hiszem, hogy ilyen indulatosan és túlzóan reagálna, inkább taktikusan próbálna szivatni azzal, hogy mondjuk ő is féltékennyé tesz téged.
14/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítséget:)
2011. okt. 30. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!