Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szakítsak egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak egy olyan pasival akit imádok, szeretek? De tudom, hogy ő csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben havonta egyszer megfogadom, hogy vége de aztán sose tudom őt elhagyni. ( Még sose szerettem ennyire senkit, sajnos olyan mint ha függő lennék.) Ezt ő ki is használja..
2009. máj. 5. 16:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát oda állsz elé és megmondod, hogy VÉGE.

de persze ha szereted ez nem fog ilyen könnyen menni.

Esetleg megérteted magaddal, hogy ennek a kapcsolatnak semmi értelme.

Hány évesek vagytok?

Honnan veszed, hogy csak ki használ?

16/L

mióta vagytok együtt?

2009. máj. 5. 16:10
 2/9 anonim válasza:
Ha szereted és szakítani akarsz vele , akkor próbáld meg hidegen , ridegen.Mitha könnyen menne , ha vmit is érzett irántad ez nem fog neki tetszeni és próbálkozni fog , felcserélődnek a szerepek. Ha nem érdekli , akk a legjobb új fiút keresni. Egy pasit akit szeretsz csak egy másik pasival lehet elfelejteni.Sok sikert!:)
2009. máj. 5. 16:15
 3/9 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt.24 éves vagyok. mikor szakítok vele akkor mindig megígéri, hogy megváltozik, többet fogunk találkozni stb.. Aztán nem változik semmi.
2009. máj. 5. 16:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne reménykedj, hogy jobb lesz, én 9 évig csináltam ezt, és csak a drága időmet pazaroltam.
2009. máj. 5. 16:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy ne rabolja tovább az időmet és esetleg a lehetőséget, hogy megismerkedjek egy normális pasival. De sajnos mégse tudtam még idáig véget vetni ennek a kapcsolatnak.
2009. máj. 5. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyik lány barátom volt hasonló cipőben mint te, mint utólag bevallotta, ha én nem lettem volna, nem tudta volna megtenni a szakítást. Tudom ajánlani, kérd meg egyik barátnődet, hogy ha meginognál elhatározásodban nógasson, álljon melletted. Sokat segíthet.
2009. máj. 5. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az már félsiker, h belátod itt probléma van...

Sztem ha folytatod, csak saját magad csapod be, hiszen tudod, h csak szórakozik...

Fogat összeszorítani, 100-as zsebit bekészíteni és hajrá!

2009. máj. 5. 17:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon vannak barátnőim mivel 1 éve költöztem haza külföldről.( Akkor ismertem meg őt, az egyetlen megmaradt barátom mutatott be neki sajnos.) Nincsenek mostanában közeli barátaim akik tudnának segíteni talán ezért is ragaszkodom hozzá ennyire. Egyedül elég nehéz lesz..
2009. máj. 5. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj privátba és beszélgethetünk, talán már az is segíthet.
2009. máj. 7. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!