Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya a párom, és nagyon zavar, hogy mások mindig ezzel jönnek. Hogyan reagáljam le a szurkálódásokat?
Figyelt kérdés
Eddig is tudtam, hogy nem egy szépség, de nagyon szeretem, mert jó ember, tisztességes, és nekem tényleg ez a fontos. A kapcsolatunk elején mindenki lapított, de most, hogy egy éve együtt vagyunk, mindenkinek kinyílt a szája, és elég rosszindulatú megjegyzéseket tesznek. Tudom, hogy poén az egész, meg a családom is csak húzza az agyam vele, mert ismerik ők is, és tudják, hogy milyen rendes. Múltkor is volt egy ilyen kis humoros beszólása a nagybátyámnak, és egyszerűen nem tudom, hogy mit mondjak rá. Mondjam, hogy szerintem is csúnya, vagy kezdjem el védeni? Annyira zavar, hogy ezt csinálják, már a barátnőm is elkezdte.:( Hogyan reagáljak rá szerintetek?2011. okt. 30. 08:02
31/35 David82 válasza:
Engedd el a füled mellett amit mondanak, és ne figyelj a rosszindulatú megjegyzésekre. Te érzed, hogy miért szereted, és ha boldog vagy mellette, akkor az számít. Inkább egy csúnya, de rendes emberrel legyél, mint egy agresszív macsóval, aki naponta ver.
32/35 anonim válasza:
Utolsó, sztem azóta már rég kidobta, és összejött helyette egy magas, jóképű fickóval, aki lehet h bunkó paraszt, de legalább jól néz ki.
33/35 anonim válasza:
32 es. Igazad van. A vége mindig ugyanaz. Addig cseszegetik a barátok és a rokonok, míg fel nem adja. És beújít egy jóképű barátot. A rondáknak így is elég sz..r életük van. Nagy nehezen találnak valakit, aki nem csak az arcukat látja. Hanem meglátja a jót benne. Aztán a környezet unszolására elhagyja. Eredmény a magány kirekesztetség elkerülhetetlen. Sajnos az emberek ennyire felületesek.
34/35 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem lett rossz vége a dolognak. Rendesen megismerte mindenki, és már egyáltalán nem piszkálják, sőt, szeretik. :)
Aki meg nem ismeri, és úgy szólogat be, az meg elmehet a fenébe.
2013. dec. 14. 10:07
35/35 anonim válasza:
És egyútt vagy még vele? Tuti nem. Ez100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!