Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szeretett akkor keresni fog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretett akkor keresni fog?

Figyelt kérdés

Több mint 2 hónapig jártam a barátommal minden jó volt..aztán eléggé rámásztam az utóbbi időben.(sokszor kerestem meg kérdezgettem az anyukáját tudom nem kellet volna annyira de nagyon szeretem) Először még én szakítottam de azt is az anyukájával üzentem mert őt nem tudtam elérni...(de megbántam nagyon) utána pedig ő mondta telón h maradjunk barátok...én akkor is mondtam neki h nagyon szeretem aztán kérdztem h szerettél egyáltalán és azt mondta h próbáltalak..áhh nem értem..mikor meg ott voltam vele azt mondta h szeret és komolyan gondolja a kapcsolatunkat! Mikor legutoljára taliztunk ezek után akk azt mondta h nincs vége várjunk még majd hívlak meg azt h egyenlőre nem akar komoly kapcsolatot...Utána csók volt(bár nem is kellet volna sztem) meg megöleltük egymást de annyira lehetett érezni h szívből jön neki bár nemtom h jelent -e valamit.

Azóta már több mint 2 hét eltelt és még nem keresett...

Olyan jó volt vele és nagyon hiányzik nem telik el úgy 1 perc sem hogy ne gondolnék rá...Én kerestem is meg írtam neki vipen üzit de semmi...:( Talán ha észreveszi magát és rájön h már nem keresem és ha szeretett akkor sztem keresni fog bár ki tudja...Van még esély hogy kibékülünk és ha netán keresne és azt mondaná h kezdjük újra akk adjak neki még egy esélyt?

Előre is köszi a válaszokat!

2009. máj. 5. 12:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah meg amikor rámásztam (mert kikapcsolta a telót) és keresgettem az anyjával meg az öccsével és az igaz h tényleg nagyon rámásztam de nem hiszem hogy a legjobb megoldás az a problémákra hogy hazudozzon...
2009. máj. 5. 12:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Már úgy vok vele ha keres, keres ha nem ,nem én már kerestem...:(
2009. máj. 5. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sok esélyt látok rá, hogy rendbe jönnének köztetek a dolgok :( Viszont úgy látom, hogy beláttad, hogy hiba ha ráakaszkodsz egy emberre, és nem kapja meg a szabadságot. Így talán ezt már nem követed el a következő kapcsolatodban.
2009. máj. 5. 12:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi..

Áhh ha nem békülünk ki nemtom mi lesz..:(

De mikor meg hívtam telón, kikapcsolta a telóját 2 napig...azért annyira nem akaszkodtam rá...bár igaz hogy sokszor hívtam telón..de nem hinném hogy ez annyira megrontaná a kapcsolatot...ha szeret akkor sztem még kibékülünk mert azért nem olyan nagy dolog, volt ez a problém meglehetett volna beszélni sztem de ő nem ezt mondta ha nem azt h nem akar még egyenlőre komolyabb kapcsolatot, deh azért csókot adott...áhhh nemtom mi lesz de mindíg csak rá gondolok..:(

2009. máj. 5. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:

A kamasz fiúk már csak iylenek... Komolyat nem akarnak, nem akarják lekötni magukat, csak röppennek egyik virágról a másikra. Akarom mondani lányról a másikra.

Szerintem se keresd, nem hiszem, hogy ebből lenne még valami érdemleges dolog...

Vannak még más fiúk is a világon, fel a fejjel

2009. máj. 5. 14:29
 6/6 A kérdező kommentje:
20 éves...azért már nem annyira fiatal persze ilyenkor is kell nekik a "kaland" de én nagyon szeretem és nagyon hiányzik...:(
2009. máj. 5. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!