Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha kiderülne, hogy a férjetek egy másik nőbe szerelmes, és már egy éve együtt vannak? Azonnal elválnátok?
Ha a férjed el akar válni akko majd ő elvál és akko neked adja a céget,ha nem akarja akko meg viselje el,h veled van! Vagy ha lehet akko váljatok el,de a cég maradjon közös!
Meg ha elég gazdag a férjed akkor neki a kis szerelme meg csak a pénze miatt van vele!:S Ne foglalkozz velük,te is keress mást,keresd a boldogságot, te is mutatkozz mással!:)
Sok sikert!
Aki a vagyon miatt marad együtt a másikkal az hülye. Már bocs. A pénz nem lehet fontosabb a boldogságodnál. Ha nem látsz arra megoldást, hogy rendbe hozzátok a kapcsolatotokat, akkor válj el. Illetve a helyedben én így cselekednék.
Erőt kívánok!
Az utolsó kommented alapján:
Ez valóban nem sportszerű a férjed részéről- nem kellene oda piszkítania, ahol eszik, szerelem ide vagy oda... Ezt elmondtad már neki?
Mert akkor itt az ideje.
Arra, hoyg Te miért tűröd ezt a helyzetet nem magyarázat és nem felmentés, hogy hisz a férjed is válhatna. Hogy az ő arcára mi fér- az egy dolog, az meg egy másik, hogy a Tiédre mi.
Nem az a baj, hoyg kinevetnek a szomszédok, bár elhiszem, hogy rosszul esik, de ők csak azt nem értik, amit mi sem: miért nem lépsz? Arról, hogy így alakult, nem biztos, hogy tehetsz, de arról igen, ha konzerválod ezt a helyzetet a pénz oltárán. Legyél őszinte magadhoz, kérlek.:)
Ha van férj, akkor az neked rossz. Ha nincs férj, és csak egy fél cég van, az is rossz. Akkor inkább legyen férj, céggel, nővel, csak ne nevessenek rajtad és ne legyen megalázó? Minden egyszerre nem megy, ha megalázó helyzetben tartod magad, arról nem a férjed tehet.
Nehar a válaszomért.:)
Legyél magabiztos és határozott. Próbálj érzelemmentesen leülni megbeszélni a dolgokat.Egy okos nő, aki nem szerelmes, és nem hisztizik, sokkal racionálisabban tudja a dolgokat irányatani, mint akit az érzelmei vezérelnek. Egyáltalán nem kell magad szégyellned a szomszédok, ismerősök előtt.Viselkedj természetesen velük,mint eddig. Ne ócsárold úton-útfélen a férjedet.Így sokkal nagyobb tisztelettel néz majd rád a környezeted. Sőt irigyelni fognak, hogy ezt a megpróbáltatást is milyen keményen viseled.Soha ne kúrvázd, szekáld a nőjét.(Ez lesz a legnehezebb)Nézd levegőnek.Neked csak a férjedhez van közöd, megbeszélnivalód.Ne hamarkodd el a döntést. Ne fenyegetőzz, inkább a háttérben irányítsd a dolgaidat. Mindenről legyen papírod, fénymásolj szorgalmasan.Keress egy jó ügyvédet. Ne játszd ki a lapjaidat a férjednek.(Mé dühödben sem.)Én okosan csináltam végig.Elváltam. Közben megtaláltam életem mindent elsöprő,határtalan megismételhetetlen szerelmét.Ezért az érzésért megérte.
Foglald le magad, a gondolataidat, mert nem lesz könnyű menetelés, ha így döntesz, ha úgy akkor sem. Próbálj találni egy szeretőt.Sokat segíthet.
Kitartás.
Még néhány jó tanács:
Ahelyett, hogy önsajnálnád magad, vesd bele magad a cég ügyeibe. Később minden info sokat segíthet. Ha vannak alkalmazottak, ne siránkozz nekik, semmilyen körülmények között. Még ha jóban vagytok akkor sem.Az alkalmazottak ilyen esetben mindkét félnél szeretnek bevágódni, hogy poziciójuk biztos legyen. A hallottakat visszamondják mindkettőnek. Inkább keverd a lapokat úgy, hogy szétválás esetére a megbízható kollégák, szállítók, partnerek inkább veled tartsanak.Ha vannak gyerekek, ne ócsárold az apjukat, ők ugyanúgy szeretik midkét szülőt. Rosszul eshet nekik. Őket ki kell hagyni a játszmából.
Ha látja a férjed, hogy stabilan állsz a lábadon, lead majd az egójából.
Sok sikert. Sokan jártunk már így, túl fogod élni, csak nem mindegy, hogy jössz ki belőle. Ne csak a pénzzel mérd az életed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!