Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj? (kérdés túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? (kérdés túl blabla)

Figyelt kérdés

20 éves leszek decemberben, de még nem mondhatom el magamról, hogy volt normális tartós párkapcsolatom.

nem vagyok csúnya, sem buta, másodéves joghallgató vagyok, normális családi háttérrel

randiztam srácokkal, teljesen jó volt minden, jól elbeszélgettünk, nem volt kínos csend

de egyszerűen innen jutunk tovább, azt mondják, hogy a koromhoz képest igencsak érettgondolkodású vagyok, és ez nem baj

de ezek szerint mégis baj, ha nem lesz folytatás

saját korosztályom nem érdekel, hozzájuk képest valóban érett vagyok, de az idősebbek meg nem vesznek komolyan a korom miatt.

nagyon vágyom már egy társra

a barátaim szerint nagyon magas a mércém

szerintem ez nem igaz, semmi extrát nem várok el a másiktól, amit én ne tudnék nyújtani.

engem nem érdekel kinek miylen autója van, vagy hogy épp mennyi izommal fújta fel magát 1 hét alatt.

vannak céljaim, és ezekért sok minden feláldoztam/feláldozok ezért elvárom, hogy a társamnak is legyen valami elgondolása a jövőjével kapcsolatban

tényleg velem van a baj?

2011. okt. 27. 19:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem aztán soha nem volt és soha nem is lesz plázacica barátnőm.:) De, ha nem találok hozzád hasonló normális lányt, még az is megeshet, hogy lesz. Viccet félretéve. Miért általánosítasz?:) Nem is ismersz:) 22F
2011. okt. 27. 20:27
 12/19 A kérdező kommentje:
téged valóban nem, de sok hímtársadat igen!:)
2011. okt. 27. 21:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ez a véleményed. Sok fiú/férfi csak dugni akar, nem komoly kapcsolatot. És ezért például te is elkönyveled, hogy mindegyikünk ilyen. Mi normálisak meg csak sodródunk az árral... 22F
2011. okt. 27. 21:21
 14/19 Smartguy86 ***** válasza:

Mindenki megtalálja a párját, aki akarja. Azok is megtalálják, akik plázacicákra gyúrnak és azok is, akik tartalmas kapcsolatra. Én azt mondom, mindenki maga tehet róla, ha nem találja a helyét a szerelemben. Lassan 7 milliárd ember lesz a Földön és kizárt dolog, hogy abból valaki ne lenne hozzánk való...

Persze aki a sült galambot várja, annak lehetünk 20 milliárdan is... szerencsére te kérdező nem vagy ilyen!

Szerintem légy kitartó és ha azt veszed észre, hogy egyfolytában ugyanabba a kelepcébe sétálsz bele, akkor a hiba a te készülékedben van. Változz és változni fognak az eredményeid is!

2011. okt. 27. 21:24
 15/19 A kérdező kommentje:

Smartguy86

köszönöm a válaszaid!

2011. okt. 27. 21:26
 16/19 A kérdező kommentje:

22/F

ilyen szempontból én is sodródom az árral, mert nem hagyom, hogy minden jött ment megdugjon

2011. okt. 27. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:

"Mi normálisak meg csak sodródunk az árral... " Ezt remélem nem arra értetted, hogy én is csak dugni akarok.

A párkapcsolathoz szerintem szerencse is kell. Úgy néz ki, hogy ezidáig sem hozzád, sem hozzám nem volt kegyes Fortuna. De, ez idővel változhat még. Nem tudom elképzelni, hogy ne találjak egyetlen normális hozzám illő lányt se... A kérdésre válaszolva pedig, nincs veled baj, ahogy velem sincs. 22F

2011. okt. 27. 21:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Érdekes volt olvasni mind a kérdésed mind a válaszaidat is. Mint ahogy kolega is írta, érezni rajtad egy pici felsőbbrendűséget másik felé lehet ez az ami miatt elriasztod a férfiakat. A legfontosabbat nem is említetted . Mennyire vagy kedves illetve türelmes a partnereid felé ? Nekem túl hidegnek tűnsz ami így elriasztja a férfiakat. Kicsit pozitívnak kéne lenned nem kell állandóan üzemelni az észnek jó ha az érzelmek is dominálnak :) 24f
2011. okt. 27. 23:19
 19/19 Tseppkoe ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Remélem azóta van párod...

Minél több hsz-t írtál, annál kevésbé voltam kíváncsi rád...

Az (akkor, 2011-ben) fentecskén hordott orrocskádra....

2021. febr. 17. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!