Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? (kérdés túl blabla)
20 éves leszek decemberben, de még nem mondhatom el magamról, hogy volt normális tartós párkapcsolatom.
nem vagyok csúnya, sem buta, másodéves joghallgató vagyok, normális családi háttérrel
randiztam srácokkal, teljesen jó volt minden, jól elbeszélgettünk, nem volt kínos csend
de egyszerűen innen jutunk tovább, azt mondják, hogy a koromhoz képest igencsak érettgondolkodású vagyok, és ez nem baj
de ezek szerint mégis baj, ha nem lesz folytatás
saját korosztályom nem érdekel, hozzájuk képest valóban érett vagyok, de az idősebbek meg nem vesznek komolyan a korom miatt.
nagyon vágyom már egy társra
a barátaim szerint nagyon magas a mércém
szerintem ez nem igaz, semmi extrát nem várok el a másiktól, amit én ne tudnék nyújtani.
engem nem érdekel kinek miylen autója van, vagy hogy épp mennyi izommal fújta fel magát 1 hét alatt.
vannak céljaim, és ezekért sok minden feláldoztam/feláldozok ezért elvárom, hogy a társamnak is legyen valami elgondolása a jövőjével kapcsolatban
tényleg velem van a baj?
Mindenki megtalálja a párját, aki akarja. Azok is megtalálják, akik plázacicákra gyúrnak és azok is, akik tartalmas kapcsolatra. Én azt mondom, mindenki maga tehet róla, ha nem találja a helyét a szerelemben. Lassan 7 milliárd ember lesz a Földön és kizárt dolog, hogy abból valaki ne lenne hozzánk való...
Persze aki a sült galambot várja, annak lehetünk 20 milliárdan is... szerencsére te kérdező nem vagy ilyen!
Szerintem légy kitartó és ha azt veszed észre, hogy egyfolytában ugyanabba a kelepcébe sétálsz bele, akkor a hiba a te készülékedben van. Változz és változni fognak az eredményeid is!
Smartguy86
köszönöm a válaszaid!
22/F
ilyen szempontból én is sodródom az árral, mert nem hagyom, hogy minden jött ment megdugjon
"Mi normálisak meg csak sodródunk az árral... " Ezt remélem nem arra értetted, hogy én is csak dugni akarok.
A párkapcsolathoz szerintem szerencse is kell. Úgy néz ki, hogy ezidáig sem hozzád, sem hozzám nem volt kegyes Fortuna. De, ez idővel változhat még. Nem tudom elképzelni, hogy ne találjak egyetlen normális hozzám illő lányt se... A kérdésre válaszolva pedig, nincs veled baj, ahogy velem sincs. 22F
Kedves Kérdező!
Remélem azóta van párod...
Minél több hsz-t írtál, annál kevésbé voltam kíváncsi rád...
Az (akkor, 2011-ben) fentecskén hordott orrocskádra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!