Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátoddal bulizni mész,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátoddal bulizni mész, majd miután hazavisz, elindul haza ő is, de valahogy mégis a buliban köt ki újra, nélküled. Rosszul esik? Mit teszel?

Figyelt kérdés
És persze csaj ismerősökkel táncikál, még te otthon alszol, azzal a tudattal hogy ő is... Magyarázat lehet erre az, hogy mert neki még lett volna kedve maradni? Hogyan reagálnátok? Kíváncsi vagyok. Véletlen derülne ki a dolog, 2 hét után. Ő el se mondaná. Természetesen komoly kapcsolatról beszélünk. Vélemények?
2011. okt. 27. 14:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
LadyLee igen, igazad van bár azt hozzá kell tennem, hogy ez sok féle " körülménytől " függhet, szereted-e a barátnőd, mennyire vagy pörgős, bulizós és mennyire kell a veszekedés, fölösleges magyarázkodás. Valószínű a körülmények egyéb alakulásától függően változna ez a " tipikus pasi viselkedés " is... 20/F
2011. okt. 27. 14:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem akartam ez miatt szakítani, tényleg szeretjük egymást. Viszont ha együtt vagy valakivel, és olyan a kapcsolatotok hogy bíztok egymásban, mindent megbeszéltek, akkor ez nem fér bele. Ezt ő is tudja. Megbánta. De mit érek vele? Attól még megtette. És ha képes volt 20km-t hajnal 2kor visszakocsikázni, a tudtom nélkül... azt nem tudom annyival elintézni, hogy oké, legközelebb ne csinálj ilyet. Nem néztem volna ki belőle. A bizalomnak picit most annyi részemről.
2011. okt. 27. 14:41
 13/22 anonim ***** válasza:
Hoppá. Szóval kocsival ment:) Már nagyon sántit a pasidXD Ha barátnőm csinálna ilyet akkor már rég nem is beszélnénk meg semmit se. Vannak dolgok amit meglehet érteni, de ezt nem akarom érteni.
2011. okt. 27. 19:08
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen. Most meg így szeret, úgy szeret, meg soha nem tenné kockára a kapcsolatunkat... Erre nem gondolt akkor amikor elindult hazafelé, és mégis visszafordult? És ezek után elvárja, hogy megbízzak benne. Nem hiszem hogy én reagáltam túl azzal ezt a dolgot, hogy kiborúltam amikor megtudtam. :(
2011. okt. 27. 19:54
 15/22 anonim ***** válasza:
Te semmit nem reagáltál túl.
2011. okt. 27. 20:03
 16/22 A kérdező kommentje:
:)
2011. okt. 27. 20:04
 17/22 A kérdező kommentje:
Egyébként 2 és fél éve vagyunk együtt. És nekem soha eszembe se jutott ilyesmi. Tisztelem annyira azt akivel vagyok, hogy nem teszek vele ilyet. Még akkor se ha nem tudja meg talán soha...
2011. okt. 27. 20:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Miért nem bűnteted meg? Kiköthetnéd egy ágyhoz, és furujázhatnál rajta addig amíg csak nem horpad be a homloka. Tuti tipp.
2011. okt. 28. 21:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam már, de neki semmi nem jó. Azt se akarná, csak visszautasítana akkor is. Szerintem már nem szeret, talán lépnem kéne...
2011. okt. 28. 21:26
 20/22 anonim ***** válasza:
De egy piszok vagy. Tudtad hogy én vagyok.?
2011. okt. 28. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!