Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom. Mit tegyek? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom. Mit tegyek? Már nagyon régóta, 15 hónapja várok a csajomra..

Figyelt kérdés

nagyon nehéz:(

lehetett volna más barátnőm rengeteg, de én szerelmes vagyok.

most érettségizünk mindketten és azt mondta, utána nyáron bármit csinálhatunk.

de mostanság, utóbbi 2-3 hónapot átveszekedtük és petting sem volt. pl. mert neki sokszor nem volt kedve:S

ritkán találkozunk ugy, emiatt nem vagyok egy profi abban, hogy elmenjen. de kb. kéthetente 1szer van rá alkalmunk.

mit tegyek?

ui: közben megkörnyékezett egy másik lány is, akivel nagyon jól érzem magam, ha kettesben vagyunk.

18 as fiú vagyok és még szüz

2009. máj. 4. 21:02
 1/6 A kérdező kommentje:

az új lányt nagyon érdeklem.

a régi pedig szeretem, de ő nem tudom mit érez irántam. nem érzem azt, hogy szerelmes lenne belém. elég lekezelően beszél velem. néha azt érzem, csak azért vagyok neki, hogy legyen valakije. azt mondja, ő nem úgy fejezi ki az érzelmeit, mint más. ne borul a nyakamban, nem smárol le a városban. smár is csak kéthetente...hétvégén...ha van hozzá kedve:S:S

mit csináljak?

ugorjak ki ebből ? nem tudom mit tegyek, nagyon elvakit s zeretet, amit íránta érzek. de nem akarok padlót fogni sem:$ nem akarom h átejtsen:$ vagy ienek....

sztetek?

2009. máj. 4. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Arra vigyázz, nehogy 2 ló közé ess!

Amúgy jól érzed magad ebben a kapcsolatban? Boldog vagy? És az akarsz lenni? Akkor valahogy változtatnod kell...

2009. máj. 4. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én az újat választanám. Nem sok jövőt jósolok a réginek, és azért elég fiatal vagy ahhoz, hogy egy macerás kapcsolatban nyűglődj. Ezzel ráérsz 25-30 évesen. Ha nem megy,akkor továbbállunk, fölösleges lelkizni.
2009. máj. 4. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok egy tűzről pattant menyecske, 19 évesen szűz vagyok, de azért a barátnődnél még én is vadabb vagyok. Nagyra tartalak, amiért ennyi időt képes voltál várni a barátnődre. DE azért ha ennyi idő alatt nem alakult ki nála a bizalom, vagy nem bizonyosodott meg róla, hogy te valóban szereted, akkor én nem szenvednék tovább egy ilyen "kapcsolatban". Értem, hogy máshogy fejezi ki, hogy szeret. De azért az már túlzás, hogy 2-3 hetente van csók, ha ő úgy gondolja. Fiatal vagy, nem mondom azt, hogy minden szembe jövő csajra ugorj rá, de azért amit a barátnőd csinál, ez nem normális. Ha valakit szeretek, akkor nem viselkedek így vele. Nem mondhatom azt, hogy dobd ki, de a helyedben nagyon átgondolnám, hogy van-e értelme szenvedni tovább emelett a lány mellett.
2009. máj. 4. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
47%
Amíg a " csajod " lesz, addig ne is lepődj meg, hogy szopatnak. Szeva.
2009. máj. 4. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Először is igaza van a válaszolónak ne ess a 2 ló közé. Először tárgyaljátok le a dolgot a jelenlegi barátnőddel , hogy akkor hányadán álltok, aztán meg úgyis elválik, mert ha nem jó a dolog akkor...ha jó akkor...
2009. máj. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!